Quantcast

Karšta saulė nurengė M. Šalčiūtę

  • Teksto dydis:

Užplūdus karščiams dauguma traukė į paplūdimius kaitintis saulės spinduliuose. Kas drybsojo pajūryje, o kas prie ežero.

Prie vandens telkinių sugužėjo ir Lietuvos žvaigždutės, o Monikos Šalčiūtės socialinių tinklų profiliuose ta proga pasirodė jos pikantiškų nuotraukų.

Savo kūno nevengianti demonstruoti Monika fotografijose dėvi vien maudymosi kostiumėlį. "Saulytė lepina", – prie nuotraukos, kurioje ji vėjo plaikstomais plaukais stovi šalia ežero, rašo rožinį maudymosi kostiumėlį dėvinti žvaigždutė. Kitose nuotraukose Monika pozuoja jau įmerkusi kojas į jūrą.

Žinoma, nuogybių demonstravimas sulaukė įvairių replikų. Vieni gyrė merginos grožį ir seksualumą, kiti peikė: "Apgailėtina, kiek tu čia gali save žeminti? Važiuok į užsienį, gal ten iš tavęs niekas nesityčios. Šalčiūtė, Šalčiūtė... visas "Facebook'as" tik apie tave ir tekalba. Pradeda jau atsibosti..." – pagiežos neslėpė komentatorius.

Tačiau atsirado ir ne vienas, kuris stengėsi apginti merginą: "Ko jūs lendat prie tos Monikos, graži mergina, jauna, fotogeniška, ji bent prie jūros nuotrauką pasidaro, o ne kaip jūs – prie konteinerių išsižergę gulit su alaus buteliais."

Pasitaikė ir komentavusių merginos apimtis. Tačiau panašu, kad tokių replikų M. Šalčiūtė sulaukia gan dažnai. Neišlaikiusi mergina atšovė savo "Facebook" profilio paskyroje: "Su kuo aš kiekvieną dieną susiduriu: "Atrodai per kūda, reikėtų priaugti 5-6 kg, nes jau visai anoreksikė"; "Oi ne ne, gerai būtų jeigu numestum 2 kg, apsileidai."; "Monika, visai nepriimi kitų nuomonės..."; "Monika, gal tu nustok kreipti į kitus dėmesį?"; "Ei, gal ramiau su iškirptėm..."; "O, kur dingo krūtinė?; "Ko tu čia pusnuogė stovi?" (Stoviu su maudymosi kostiumėliu prie ežero)".

Vis tik panašu, kad Monikai tokios pastabos nė motais, Lietuvos gražuolytė ir toliau dalinasi nuotraukomis iš pajūrio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kas ji

Kas ji portretas
tokia, kad apie ją rašo?

Ne

Ne portretas
Nėra bjauriau ,kai tarp šlaunų matosi didelis prasvietas .Pasturgalis labai nesimpatiškas.

jei jau rodosi tai

jei jau rodosi tai portretas
labai grazi jauna mergina
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių