Quantcast

Karantino grimasos: dainininkai virto suvirintojais, šokėjai – kepėjais

  • Teksto dydis:

Koronaviruso krizė ir karantinas galingai smogė kone visiems Lietuvos šokėjams, dainininkams ir aktoriams. Jie virto bedarbiais, o prognozės – pesimistinės. Net pats Sveikatos apsaugos ministras pareiškė, kad pramogos ir renginiai – dalykai, kurie bus leisti vėliausiai... Papuolę į nepavydėtiną situaciją vieni iki šiol sėdi šoke, o kiti tobulina senus įgūdžius ar jau pradėjo dirbti, praneša LNK laida „KK2 penktadienis“.

Štai pavyzdžiui dainininkas, vienas iš „2 Donatų“ Donatas Čižauskas, paliūdėjęs kokias 2 dienas, suprato: šitą laiką privaloma išnaudoti! Ir dabar ištisas dienas leidžia garaže, prisimena suvirintojo darbo specifiką.

Suvirinimo aparatą Donatas laiko tvirtai, valdo užtikrintai. Juk prieš keletą metų šito amato jis uoliai mokėsi ir net puikiai iš to gyveno. Donatas suvirintoju dirbo užsienyje, gavo gerą algą. Bet paskui išsibalotiravo į žvaigždes ir tiek koncertuodavo, kad niekam daugiau neturėjo laiko. Karantine dainos nutilo, o laisvo laiko – į marias. Taigi, virinimas kartu su visais kitais pomėgiais grįžo į Donato gyvenimą. Vyras nesipurto minties, kad ateityje iš to galbūt net teks gyventi.

Žemiškais darbais užsivertęs ir patyręs šokėjas, grupės „Džentelmenai“ narys Dainius Dimša. Jis taip pat dirba nuo aušros iki sutemų. Stojus karantinui, Dainius netikėtai virto grybukų, šakočių ir sausainių imperijos valdovu.

Saldžių kepinių verslą Dainiaus tėvai turi labai seniai. Bet žinomas vyras jame beveik nedalyvavo. Šoko įvairiuose projektuose, turėjo mokinių ir, aišku, dainuodavo kartu su „Džentelmenais“. Dabar Dainiaus darbams – liūdni laikai. Koncertų nėra, pamokos nebevyksta. O papildomos rankos tėvų verslui – gyvybiškai svarbios! Taigi, Dainius sėdo į mašiną ir virto kurjeriu bei visų kitų verslo reikalų vykdytoju.

Daugiau pokyčių, aktualiausių savaitės įvykių apžvalga ir komunikacijos specialisto Skirmanto Malinausko bei dainininko Stanislavo Stavickio-Stano įžvalgos apie kardinaliai pasikeitusią nūdienos kasdienybę – jau šį vakarą, 19.30 val., LNK laidoje „KK2 penktadienis“!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių