Quantcast

Kam atlikėja M. Daikerytė ryžosi dėl pirmojo mobiliojo telefono?

  • Teksto dydis:

Anksčiau mobilusis telefonas buvo prabanga, kurią vaikams tėvai nupirkdavo toli gražu ne pirmoje klasėje. Tačiau atlikėja Milita Daikerytė teigia savo pirmąjį telefoną gavusi jau antroje.

„Istorija išties juokinga. Būdama vaikas gavau savo pirmąjį darbą nusifilmuoti reklamoje. Mano amplua buvo dukra, kuri turėjo nusifilmuoti su svetimais tėvais. Įvyko taip, kad tariamas tėtis man labai nepatiko, ir reklamos pabaigoje turėjau atsisėsti jam kelių, tačiau to daryti nenorėjau ir pradėjau nervuotis bei sakyti, kad to tikrai nedarysiu. Kaip tik tuo metu mano tikrasis tėtis buvo išvykęs į komandiruotę, todėl, matyt, kaip vaikas, išsigandau, kad teks vaidinti su kitu žmogumi, kurį turiu vadinti tėčiu“ – šį trečiadienio vakarą 22 val. 2TV laidoje „Duok paskambint“ prisimins Milita.

Užsispyrusi mergaičiukė reklamos kūrėjus privertė apgalvoti net antrąjį reklamos scenarijų, kuriame Militai nereikėtų sėstis ant tariamo tėčio kelių, o užtektų ir patapšnojimo per petį. Bet ir tam Milita nenorėjo ryžtis. Tačiau kokių priemonių ėmėsi jos mama, kad tik suvaldytų dukros kaprizus, nesitikėjo net pati Milita. „Mamai manęs įtikinti nepavyko, todėl ji mąstė, kaip čia mane papirkti. Tad paskambino mano tėčiui, ir sakė: Arūnai, daryk kažką, nes ji nesifilmuoja, neklauso, pavedėm visą komandą. Tu vienintelis dabar gali su ja susikalbėti“, – prisiminimais dalinosi M. Daikerytė.

Pokalbis su tėčiu paspartino visus reikalus ir Milita akimirksniu persigalvojo. „Tėtis labai gražiai su manimi kalbėjo, sakė, na, Militukai, čia tik reklama, aš tikrasis tavo tėtis. Tau tereikia prieiti, pastovėti ir patapšnoti tam vyrui per petį. Jei viską padarysi, kaip tavęs prašo, tai gausi telefoną. Po šių žodžių reikalai kaip mat pajudėjo“, – juoko neslėpdama pasakojo dainininkė Milita.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Guv.

Guv. portretas
Niekam neįdomios tos asmeninės smulkmenos.TV laidos pasidarė tokios bjaurios ,kad nėra į ką žiūrėti.Dalyviai is kažkur ištraukti ,svarbu ,kad kažką rodyti.Baisu kaip Lietuvos TV nusivažiavo .

Anonimas

Anonimas portretas
Pradeda nuo telefonų, o paskui prieina ir iki.....na, patys žinot.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių