Quantcast

Per Kalėdas žinomos šeimos atidavė duoklę vaikams

  • Teksto dydis:

Antrąją šv. Kalėdų dieną Vilniuje įvyko šou vaikams „Maša ir Lokys: kalėdinis krepšinis“ premjera, kurio nepraleido ir pramogų pasaulio atstovai.

Smagių ir draugiškų personažų gerbėjų tarpe buvo galima išvysti Moniką Šedžiuvienę, Merūną Vitulskį, Gintarę Karaliūnaitę, Aistę Jasaitytę, Robertą Petrauską su šeimomis.

Šventinis šou jau buvo parodytas daugelyje Lietuvos miestų, beliko aplankyti Marijampolę, Uteną ir Mažeikius, o tuomet atsisveikinti iki kitų metų, rašoma pranešime spaudai.

Mažuosius žiūrovus žavėjo net aštuoniolika kostiumais persirengusių puikiai pažįstamų personažų, kuriuos įgarsino tikras Lietuvos aktorių žvaigždynas: Jokūbas Bareikis, Eimutis Kvoščiauskas, Sakalas Uždavinys, Giedrius Arbačiauskas, Dainius Kazlauskas, Jovita Balčiūnaitė ir kiti. Abejingų nepaliko įspūdingo dydžio dekoracijos, linksmi herojų nuotykiai, balionų lietus ir, be jokios abejonės, Kalėdų senelio sveikinimas.

Galiu drąsiai teigti, kad esu be galo laimingas žiūrovų tarpe matydamas sėdinčius vaikus bei jų tėvelius su plačiausiomis šypsenomis veiduose, girdėdamas jų aplodismentus ir nuoširdžią nuostabą.

Šventinį šou režisavęs Dainius Kazlauskas savo kolegų darbu liko patenkintas: „Prisipažinsiu, iš pradžių, kaip ir visi režisieriai, nerimavau ir jaudinausi prieš pirmąjį „Maša ir Lokys: kalėdinis krepšinis“ pasirodymą, bet kai įvyko šio šventinio šou premjera Kaune ir pamačiau žiūrovų reakcijas, supratau – mums pavyko! Galiu drąsiai teigti, kad esu be galo laimingas žiūrovų tarpe matydamas sėdinčius vaikus bei jų tėvelius su plačiausiomis šypsenomis veiduose, girdėdamas jų aplodismentus ir nuoširdžią nuostabą, o vėliau skaitydamas tik pačius geriausius atsiliepimus internete. Pats stebėjau visus pasirodymus ir, kaip žiūrovas, galiu pasakyti, kad iš scenos sklinda didžiulis pozityvumo ir geros energijos dvelksmas. Esu be galo dėkingas visai kūrybinei komandai, be kurios nebūtų šio projekto, aptarnaujančiam personalui, kuris naktimis siuvo kostiumus, statė dekoracijas, garsino ir švietė spektaklį – visi jie kartu iki širdies gelmių, iki paskutinio prakaito lašo stengiasi vaikams sukurti pačią didžiausią šventę“.

Originalų spektaklio scenarijų sukūrė rašytojas Tomas Dirgėla – geriausios lietuviškos knygelės autorius. Jo epicentre – šventinis krepšinio turnyras, kuriame dalyvauja mergaitė Maša ir Lokys kartu su miško žvėreliais. Spektaklio metu paaiškės, kaip svarbu puoselėti draugystę, rūpintis ir atjausti savo artimą, gyventi taikoje ir daryti gerus darbus. Kuriant lietuvišką scenarijų, šioms vertybėms buvo skiriamas didžiausias dėmesys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių