Quantcast

Kaip savo mylimojo užpakaliuką vertina gražuolė A. Kavaliauskaitė?

  • Teksto dydis:

Azartiškiausiame LNK porų žaidime „Mano vyras gali“ netrūksta ne tik originalių užduočių, bet ir pikantiškų pokalbių prie krupjė Algio Ramanausko – Greitai stalo. Šio vakaro laidoje žiūrovai išgirs jo ir damų diskusiją apie vyrų užpakaliukus: darant statymus paaiškės, kaip iš tikrųjų šią mylimojo kūno vietą vertina „Mis Lietuva 2014” Agnė Kavaliauskaitė, bei kodėl, anot damų, didesni užpakaliukai yra geriau.

Atrodo, kad tokios kalbos ir apie užpakaliukus užsisvajojusi žmona Renata kiek išmušė iš vėžių laidoje rungtyniavusį Marių Jampolskį. Nepadėjo ir kandus Algio Greitai pasišaipymas iš moters naudojamo kreipinio – savo vyrą ji vis meiliai pavadindavo „mažučiu“. „Ko tik kvailas vyras dėl savo moters nepadarys...“, – vienu metu atsiduso M. Jampolskis.

Prie krupjė stalo neprileidžiamų ir stiklo kubuose uždarytų vyrų nuotaiką palaikė ir užduotis vėl išbandė „radistai“ Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius. Pastarasis, atrodo, neišsigando praeitą penktadienį lažybose praloštos vakarienės Ispanijos restorane, ir šį kartą vienam iš vyrų už sėkmingai atliktą užduotį net pasiūlė savo prabangaus visureigio raktelius.

Ar atlaikys poros netikėtus išbandymus bei nesėkmes, o kam prizas pasirodys svarbesnis už gerus santykius su antrąja puse? Visa tai pamatysite laidoje „Mano vyras gali“ šįvakar, 21:00, per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių