Quantcast

Kaip protingai pagal ūgį pasirinkti dviratį?

  • Teksto dydis:

Naujo dviračio įsigijimas visada yra atsakingas procesas. Neretai dviračio pasirinkimo procesas trunka kelis mėnesius analizuojant gamintojų asortimentą ir skaitant patarimus.

Tiesa, yra ir tokių žmonių, kurie tiesiog ateina į parduotuvę ar atsidaro internetinį puslapį ir susiaurinę paiešką iki savo norimo biudžeto greitai išsirenka sau dviratį. Koks būdas protingas?

Iš tikrųjų abu, nes viskas priklauso nuo to, kokio dviračio ieškome. Pasak Varlė.lt specialistų, tinkamą sau dviratį šiandien nesudėtinga išsirinkti internetu. Žinant savo ūgį ir kartais – vidinį kojos ilgį galima išsirinkti jums tinkamo rėmo dydžio dviratį. Tiesa, Varlė.lt specialistai atkreipia dėmesį, kad renkantis dviratį vaikui, atsižvelgiama ne į rėmo, o rato dydį.

Tam, kad dviratį būtų galima išsirinkti paprasčiau neišeinant iš namų, Varlė.lt specialistai parengė populiariausių dviračių tipų pasirinkimo pagal ūgį lenteles. Žemiau pateikta informacija leis pasirinkti tinkamo rėmo dydžio kalnų, plento, miesto, hibridinį ar vaikišką dviratį.

Patarimai, kaip pagal ūgį pasirinkti vaikišką dviratį:

Patarimai, kaip pagal ūgį pasirinkti kalnų (MTB) dviratį:

Patarimai, kaip pagal ūgį pasirinkti miesto ir hibridinį dviratį:

Patarimai, kaip pagal ūgį pasirinkti plento dviratį:



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių