Quantcast

K. Minogue ir naujasis jos mylimasis patvirtino apie savo sužadėtuves

  • Teksto dydis:

Kylie Minogue (Kaili Minoug) ir jos vaikinas, aktorius Joshua Sasse'as (Džošua Sasas), britų laikraščio „The Daily Telegraph“ skelbimų apie santuokas skiltyje patvirtino, kad yra susižadėję.

47 metų dainininkė ir jos 28 metų sužadėtinis susipažino ir įsimylėjo pernai, jo komedijos „Galavant“ filmavimo aikštelėje, o dabar jau planuoja vestuves.

Jų mažame skelbime apie sužadėtuves laikraščio šeštadienio numeryje sakoma: „Skelbiama apie Joshua, velionio Dominico Sasse'o (Dominiko Saso) ir Mary Heale (Meri Hil) (mergautine pavarde Macauley (Makoli)) sūnaus, iš Herefordšyro ir Kylie, Ronaldo ir Carol Minogue (Ronaldo ir Kerol Minougų) vyriausiosios dukters, iš Melburno Australijoje sužadėtuves“.

Skelbimas buvo išspausdintas kitą dieną po to, kai pasirodė pranešimų apie sužadėtuves. J.Sasse'as apie sužadėtuves trečiadienį kalbėjo per NME apdovanojimų dūzges Londone, o Kylie ten pasirodė su sužadėtuvių briliantu ant piršto, bet nei jis, nei ji oficialiai to žiedo nekomentavo.

Pranešimuose teigiama, kad J.Sasse'as pasipiršo per slidinėjimo atostogas Šveicarijoje, per Kalėdų šventes. Kylie jo įteiktą žiedą mūvi nuo šių metų pradžios.

Aktoriaus šeima turi ryšių su „The Daily Telegraph“ – jo prosenelis Williamas Berry (Viljamas Beris) praėjusio amžiaus 3-iojo dešimtmečio pabaigoje šį laikraštį nusipirko.

Kylie anksčiau buvo susižadėjusi su ispanų modeliu Andresu Velencoso (Andresu Velenkosu), bet 2013 metais pora išsiskyrė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių