Quantcast

K. Meschino apie pokyčius nėštumo metu: dabar neatpažįstu savęs

  • Teksto dydis:

Šį vakarą laidos „Gero vakaro šou“ studijoje svečiuosis socialinių tinklų žvaigždė, buvusi Mindaugo Stasiulio ir Justino Jankevičiaus kolegė – Karolina Meschino. Mergina atvirai ir smagiai pasakos apie itin pasikeitusį jos gyvenimą, naujas patirtis, iššūkius ir netikėtumus, su kuriais susiduria.

J. Jankevičius, išvydęs Karoliną, džiugiai ją sveikino: „Man labai smagu matyt, kaip tau gerai sekasi: ir parduotuvė, ir butą naują dabar nusipirkai ir zaliotas“, – kaip visada šmaikščiai kalbėjo Justinas.

Socialinių tinklų žvaigždė neslėpė, kad dabar išgyvena tikrai labai intensyvų ir keistą laikotarpį.

„Mano gyvenime vyksta belenkiek visko. Dabar tikrai labai užsiėmus esu. Nuo to laiko, kai sužinojau, kad laukiuosi, stengiuosi viską suspėti padaryti, kol dar galiu. Nusprendžiau įsigyti būstą. Paskolas gauti pasirodo milijonai reikalų, tris mėnesius užtrunka dokumentus susitvarkyt. Pasirodo viskas daug sudėtingiau suaugusių gyvenime“, – pasakojo Karolina.

Pradėjau nekęst kaparėlių ir pistacijų. Bet pradėjau dievint benzino kvapą. Faktas, kad dabar neatpažįstu savęs.

Mergina neslepia, kad, ji, kaip ir visos besilaukiančios moterys, patiria ir tam tikrų naujų, ją labai stebinančių būsenų.

„Tas nėštuminis laikotarpis tikrai keistas. Nevėmiau nei karto. Bet pasidariau labai jautri. Visada buvau jautri, bet dabar ypatingai. Esu apsiverkus dėl meškų, tiksliau dėl meškiuko, kuris niekaip negalėjo į medį įlipti. Muzikai labai jautri pasidariau“, – atvirai kalbėjo Karolina.

Laidos kūrėjų nuotr.

Be to, pasakojo, kad ji, kaip ir dauguma nėštukių, jaučia ypatingą potraukį tam tikram maistui ar kvapams.

„Buvo laikotarpis, kai žiauriai norėjau mėsos. Jei makaronai, tai kad būtų bolonezė, faršas, steiko su krauju labai norėjau. Atsirado labai didelis jautrumas kvapams. Pradėjau nekęst kaparėlių ir pistacijų. Bet pradėjau dievint benzino kvapą. Faktas, kad dabar neatpažįstu savęs“, – sakė K. Meschino.

Dėl ko panikuoja žavioji Karolina? Kokie klausimai ją erzina? Ką pamiršta jos širdies draugas Dominykas? Dar daugiau pokalbių i smagių žaidimų – „Gero vakaro šou“ studijoje – šiandien, 19.30 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

He

He portretas
Pačiulpk tada atsiminsi save

Mislyju tep

Mislyju tep portretas
Karolės Mašinos vaikas bus vairuotojas.

Kika

Kika portretas
O božė božė kaip smirda
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių