Quantcast

K. Kerbedis atviras: pensija ne už kalnų, ką jau čia slėpt

  • Teksto dydis:

Retai interviu dalinantis, nedažnai pokalbių laidose matomas atlikėjas Kastytis Kerbedis įsitikinęs, kad viešumo jam jau nebereikia.

Išskirtinai sutikęs dalyvauti pirmoje naujo sezono LNK „Šeškinės 20“ laidoje Kastytis pasidalino, kodėl taip yra.

„Aš esu iš tų, kuris eigoje nemoka fantazuoti. Šnekėti bet ko ir bet kaip aš ne tik nemėgstu, bet ir nemoku. Aš nežinau, man jau koks 160 metų, mano laikais nebuvo technologinių dalykų, jokių socialinių medijų. Nebuvo tokių reikalų, o dabar, sulaukus tiek metų pradėti tai daryti nėra prasmės, man nebereikia“, – atskleidė K. Kerbedis.

Jis prisipažino turintis didelių planų pensijai, sulaukęs šio laiko jis planuoja išleisti savo gyvenimo memuarus, kurie, jo manymu, taps absoliučiu bestseleriu. Sukaupęs daug gyvenimiškų, daug matytų ir girdėtų istorijų jis ketina viską sudėti į juos ir tikisi net iš to išgyventi.

LNK laidos stop kadras

„Ar galima pasigirti? Aš taupiausi faktelį, kodėl esu toks, koks esu. Gal taip ir negalima, gal truputį nekuklu ar dar kažkaip. Na, bet kadangi man tiek metų, galbūt ir pensija ne už kalnų, tai ką jau čia slėpti. Aš esu bajoras. Galvojau, kad tai nieko nereiškia, bet ne, tai tikrai duoda. Pripažįstu“, – trumpai ir intriguojančiai pasakojo Kastytis.

Aš esu bajoras.

Nenuilstantis atlikėjas gerbėjus nuolat stebina vis naujomis dainomis, tačiau šiandien jis pasiryžęs papasakoti ne vieną įdomią savo gyvenimo istoriją.

Šį trečiadienio vakarą startuoja jau trečiasis LNK laidos „Šeškinės 20“ sezonas, kuriame vedėjai Dž. Siaurusaitis ir G. Savickas grįžta su dar didesne komanda ir energija. Šiais metais laidos kūrėjai paruošė tikrai ne vieną siurprizą žiūrovams. Nuo šio sezono prie vedėjų komandos prisijungė broliai krepšininkai Kšyštofas ir Darjušas Lavrinovičiai, kurie subūrė stiprią studijos žiūrovų komandą. 

„Šis trečiasis sezonas bus kur kas įdomesnis, nes prisijungė ne tik broliai Lavrinovičiai, bet ir žiūrovai studijoje, kurie taip pat turi galimybę būti laidos dalimi, klausti, dalintis mintimis. Ir, žinoma, padidėjo žinomų svečių kiekis. Dabar jie sėdi ne tik ant minkštos mūsų sofos, bet ir tarp žiūrovų. Laukia daug niekam negirdėtų pokalbių“, – apie naują sezoną pasakojo Dž. Siaurusaitis.

Pirmoji šio sezono laida – jau šį trečiadienio vakarą 20 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
labai grazus balsas grazus dainu zodzai grazus dar vyrukas

D.

D. portretas
Viešpatie, juk jam DAR tik 59-eri ! Žinoma, apie pensiją galima pasvajoti, bet ji dar taip toli jam... Iki to laiko,gal jau ir iki 72 teks "arti"...

geriau

geriau portretas
toks fainas ir simpatiškas save prisižiūrintis senukas nei smirdintis apšepes jaunas kumelys iki pusės sulindes į mobiliaka
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių