Quantcast

K. Ivanova: žiedas? Negali būti! Manęs laukia vestuvės?

  • Teksto dydis:

Norite, kad jus jau šiais metais aplankytų laimė, meilė, o gal tikitės finansinės sėkmės? Vertėtų įsiklausyti į bemaž garsiausios Lietuvos astrologės Palmiros Kelertienės patarimus.

Juos išgirsite jau šį trečiadienio vakarą, 20 val., LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“.

Astrologė apsilankys Natalijos Bunkės namuose, kuriuose garsi moteris pasitiks su širdies draugu Edgaru Eidėjumi ir seserimi dainininke, verslininke Kristina Ivanova bei jos sužadėtiniu Andriumi Mickumi.

Poros pademonstruos, kaip sutikti tikruosius naujuosius metus pagal kinų astrologiją, kurie Lietuvos laiku prasidės vasario 4-ąją, 17 val. 41 min., jei norite, kad Geltonosios Kiaulės metai taptų išties sėkmingi.

Kartu su astrologe bus atliekamas ne tik specialus ritualas išvalant namus nuo blogos energijos, bet ir specialus burtas, kurį savo namuose gali atlikti kiekvienas norintis.

Vakaro dalyviai išsirinks po vieną kinų koldūną, kuriuose iš anksto paslėpti tam tikri simboliai, turintys reikšmę. „Žiedas? Negali būti! Manęs laukia vestuvės? Rimtai?” – sunkiai tramdydama emocijas nuostabos neslėps Kristina Ivanova, šakute perskėlusi koldūną pusiau.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klausiusiems jos

Klausiusiems jos portretas
Niekuomet nesiseka, nes valdo astroraganas demonijai. Sudeginkite visus horoskopus, atsižadėkite tų apgaulės vampyrinių palmraganės burtų, senų ,maskvinių kalbų... skubu atgailauti, jei norit būti Dievo, o ne velnio malonėje.

Raudonoji

Raudonoji  portretas
Ji. Visuomet raudona, kaip kokis velnias kraujasiurbys astrologbredninnkė. Kas susideda su astrologėmis, tam jau nesiseks pakol neatsiribos nuo maskvinių mokinių sekimui.

Apie palmmirre

Apie palmmirre portretas
Aklieji horoskopistai arba palmira kelertienė sulaikyta su kontrabandiniais horoskopais.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių