Quantcast

Jazzu komentarų skandalas tęsiasi: „Skamp“ sukūrė necenzūrinį kūrinį

  • Teksto dydis:

Praėjusią savaitę užviręs skandalas dėl neva dainininkės Justės Arlauskaitės-Jazzu rašytų komentarų su necenzūriniais žodžiais neblėsta ir toliau. Šį kartą žibalo į ugnį įpylė grupė „Skamp“.

Grupė su savo gerbėjais pasidalino necenzūriniu kūriniu (jį galite rasti čia), kuriame panaudotas neva Jazzu rašyto komentaro tekstas.

„Naujas konceptas: SMS (Short Message Song). Pirmas SMS: „Debilai gonna Debil“. Įkvėpta praėjusios savaitės įvykių“, – feisbuke po kūriniu rašė grupės narys Victoras Diawara. Iki ketvirtadienio ryto šis kūrinys feisbuke buvo peržiūrėtas 18 tūkst. kartų.

Naujas „Skamp“ kūrinys, pavadinimu „Debilai gonna debil“, pradeda naują grupės dainų ciklą. Trumpas dainas grupė pavadino trumposiomis žinutėmis – SMS.

Į šį pirmąjį naujo formato kūrinį neilgai trukus sureagavo ir dainininkės Jazzu vadybininkų komanda. 

„Jazzu vadyba skambino mūsų vadybai ir prašė pašalinti vaizdo įrašą #TruthHurts #NoSenseOfHumor (liet. #Tiesa skaudina, #Humoro jausmo neturėjimas). Išėmiau vaizdo įrašą iš „Youtube“ tokioje formoje kokioje dabar buvo. Tačiau vienas dalykas yra for sure: SMS#1 "Debilai Gonna Debil" will be back on air. (liet. Tačiau vienas dalykas yra tikras: SMS#1 „Debilai Gonna Debil“ netrukus ir vėl bus pasiekiamas)“, – trečiadienį rašė V. Diawara.

Grupės narys tikino, nuo vasario pradžios tokie trumpi kūriniai turėtų pasirodyti kartą per savaitę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Paf

Paf portretas
Gili uzuojauta skempams aTa Tesiilsi jie ramybej ;)

Shushara

Shushara portretas
Neklausiau nei skamp manciu trydos, nei jazzu atsisaudymu. Maza kas gyvenime nepasikeikia o cia sukele sarsala. Ar keikiesi rimtai ar juokais tu keikiesi, tai nieko nekeicia. Juokiasi puodas, kad katilas juodas.

who cares

who cares portretas
Išsišokimai kokybės nepridės, daug pop atlikėjų susiduria su psichologiniais sunkumais, būti žinomam nėra lengva, viskas ko žmonės nori tai geros kokybiškos muzikos. O tie visi klipai tik paugliams, bet savo vaikams nerodyčiau.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių