Quantcast

J. Statkevičius skėlė antausį žiniasklaidai

  • Teksto dydis:

Likus kelioms dienoms iki dizainerio Juozo Statkevičiaus naujos kolekcijos pristatymo, skandalais pagarsėjęs kūrėjas iškėlė keistas sąlygas žiniasklaidai. 

„Šiemet įvedame naujovę – akreditacija į renginį bus mokama. Viena akreditacija kainuos 40 eurų“, – rašoma laiške, kurį cituoja portalas delfi.lt.

Toks žinomo vyro poelgis yra naujiena Lietuvai. Tiesa, pats dizaineris socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje į jubiliejinį 10-osios kolekcijos pristatymą kviečia visus. „Kviečiu tuos, kurie labiausiai lojo! Ir tuos, kurie palaiko! Dirbu sau vienas ramiai, – rašo J. Statkevičius. – Svarbi detalė – tik dabar sužinojau, kas yra tikri draugai!“

Kolekciją J. Statkevičius šiemet pristatys „Siemens“ arenoje, lapkričio 9-osios vakarą.

Lietuvos žurnalistų sąjungos pirmininką Dainių Radzevičių toks J. Statkevičiaus pareiškimas prajuokino. „Man visada kilo klausimas, ką ten verta veikti žurnalistams. Kas ten gali būti tokio svarbaus ir reikšmingo, kad reikėtų eiti? Bet jei jau kam įdomu eiti, tai už ką ten verta mokėti 40 eurų?“, – socialiniame tinkle rašė D. Radzevičius. O štai vienas komentatorius kūrėjui pasiūlė visus per kolekciją surinktus pinigus atiduoti „Maisto bankui“.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Conor

Conor portretas
Dainiau R. Who da fak are u bi...h?

Milano paninas

Milano paninas portretas
Pasisake, matai zurnaliuga. Juozas neturetu buti idomus tokiam kaip tu gariunu ziurkei, tad sedek tyliai namie ir lauk naujienu is savo kolegu kurie mokes tuos 40 euru ir rankom plos.

tiesa

tiesa portretas
teisingas sprendimas, pritariu.
VISI KOMENTARAI 46

Galerijos

Daugiau straipsnių