Quantcast

J. Statkevičius atskleidė, kaip dažnai varsto grožio salonų duris

  • Teksto dydis:

Viena iškiliausių, drąsiausių ir labiausiai intriguojančių Lietuvos asmenybių – drabužių dizaineris ir teatro kostiumų dailininkas Juozas Statkevičius visuomet stilingas, puikios fizinės formos ir, atrodo, jo neveikia laikas. „Matyt, velniui pardaviau sielą“, – juokiasi 51-erių metų kūrėjas.

Patikėti nesunku, nes akyliau dizainerį socialiniuose tinkluose sekantys gerbėjai netruko pastebėti, kad karantino metu J. Statkevičių mama lepino gardžiais, tačiau kaloringais lietuviškais patiekalais. Ne vienam dėl papildomų kilogramų, uždirbtų per karantiną, kilo klausimų, kaip jam pavyksta išsaugoti kūno formas.

„Kaip gali nevalgyti, kai specialiai tau gamina mama. Tik niekas nemato, kiek reikia paskui kankintis. Suvalgius keptuvę bulvinių blynų reikia atidirbinėti pusę dienos. Bet tai normalu“, – sako J. Statkevičius ir prisipažįsta labai mėgstantis mamos keptą kugelį, cepelinus, šaltibarščius.

Tu pusę gyvenimo dirbi vardui, o paskui vardas tau neša dalykus, kurie tau yra naudingi.

Ne mažiau nei gera fizinė forma vienam žinomiausių šalies dizainerių svarbu išsaugoti ir savo jaunystę, išlaikyti gražią odą. Kad to pasiektų, savo odą ir kūną įvairiomis grožio procedūromis jis lepina jau nuo 30-ies metų. „Būtų juokinga, jei tau penkiasdešimt metų, o nei vienos raukšlelės nėra, nors aš stengiuosi, kad jų nebūtų“, – sako mados ikona, bent kartą per savaitę praverianti grožio salono duris.

Nepaisant nepriekaištingos išorės, J. Statkevičius sako, kad yra dalykų, kuriuos norėtų savyje pakeisti. „Gal galėčiau būti taktiškesnis, galėčiau nejuokinti ir neerzinti žmonių. Aš labai gerai moku juos erzinti. Bet aš bent nemeluoju, nors, žiūriu, kad šiais laikais darosi labai sudėtinga sakyti, ką galvoji“, – svarsto J. Statkevičius ne kartą visuomenės „nubaustas“ tiek už griežtus pasisakymus, tiek už prieštaringai vertinamus poelgius. Nors apie jį kylančias legendas ir pasakojamas istorijas būtų galima parašyti ne vieną knygą, kūrėjas dėl to nepergyvena.

„Turbūt nemiegočiau naktį, jei apie mane nebūtų jokių pliatkų, jokių istorijų ir legendų. Legenda daro vardą. Tu pusę gyvenimo dirbi vardui, o paskui vardas tau neša dalykus, kurie tau yra naudingi“, – atvirauja šį rudenį jau 13-ą drabužių kolekciją pristatysiantis dizaineris.

Kuo J. Statkevičių lepina mama, kodėl į jo kolekcijų pristatymus susirenka geriausios šalies manekenės, ką dizaineris mano apie tokias šalies šou pasaulio žvaigždes kaip Karolina ir Asta Meschino, kodėl jo nežavi Monika Pundziūtė-Monique ir Monika Marija, kodėl stiliaus dvikovoje prieš Michelle Obamą vienareikšmiškai laimėtų Melania Trump ir kodėl jam svarbi Danijos princesė Marie, žiūrėkite naujoje laidoje „Mano pramogos VEIDAI“ jau šį sekmadienį 19.30 val. per DELFI TV.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kembrikas

kembrikas portretas
Kaip senbernis tai ,nieko gero ,mamiciukas dar.

bože, bože ........

bože, bože ........ portretas
visai pražilo pampersus reklamuojant .......... matyt jau kasdien reikės grožio saloną aplankyt

Mano vardas

Mano vardas portretas
Pats gražiausias man asm buvo barzdoto samurajaus ivaizdis, lengvai zilstelejes, tylus grazus , ir atrode vienintelis protingas is Lt “ įžymybiû”)Klydau.Tai gal buvo susije su tevo mirtimi, ar kuriama labai grazia kolekcija japoniskais motyvais, bet tik ta barzda nusipleše, atsirado naujai senas botoksinis personazas, su liezuveliu kaip Nemuneliu
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių