Quantcast

J. Jarutis ir Jessica Shy pristato ilgesingą kūrinį: reikia nepamiršti, kad gyvename šia diena

  • Teksto dydis:

Prieš pat Valentino dieną Justinas Jarutis ir Jessica Shy klausytojams pristato ilgesingą kūrinį „Tu palauk“ kartu su vaizdo klipu. Tai jau antrasis bendras atlikėjų darbas po praeitą vasarą pasirodžiusios nuotaikingos dainos „Alright“, kuri spėjo sužibėti radijo stotyse bei muzikos platformose. Šįkart duetas pristato kūrinį gimtąja kalba, dvelkiantį nostalgija.

„Pirmos dainos eilutės gimė septintą ryto, kartu su dukra valgant pusryčius,  – prisiminimais apie dainą dalinasi J. Jarutis. – Po pusantro mėnesio susitikus pabaigti dainos kartu su Jessica tiesiog atsiminiau idėją, apkalbėjome apie ką turėtų kalbėti žodžiai, ir po gerų trijų valandų buvome parašę „Tu palauk“.

„Džiaugiuosi, jog toliau kuriame kartu, vis labiau susikalbame muzikaliai ir padedame vienas kitam rašyti dainas“, – apie J. Jarutį sako Jessica Shy.

Anot jos, naujasis kūrinys turėtų būti artimas daugeliui žmonių, kurie pažįsta laukimo, ilgesio jausmą. „Norime visko, ko neturime, kartais idealizuodami tai, ko laukiame, nes negalime to apčiuopti čia ir dabar. Turėtume nepamiršti, jog gyvename šia diena, o ne visada laukti geresnės dienos, oro ar žmogaus“, – pasakoja atlikėja.

 

 

Nostalgiją keliantį senovinį filmą primenantis muzikinis klipas buvo nufilmuotas Pervalkoje, kovojant su žvarbiomis oro sąlygomis. „Atsimenu, kai su Jessica vieną vakarą per vaizdo skambutį svarstėme apie ką iš tikro yra daina ir švyturio, niūraus oro, liūdesio, nuplaukiančios valties vaizdiniai tiesiog išdygo prieš akis“, – sako J. Jarutis. 

„Buvome šiek tiek sunerimę, ar pavyks išpildyti idėją pučiant stingdančiam vėjui ir esant didelėms bangoms, tačiau viskas baigėsi gerai“,– džiaugiasi Jessica.

„Tu palauk“ yra ketvirtasis singlas iš naujo J. Jaručio albumo, kuris bus išleistas vasario 26 dieną. Tuo tarpu vaizdo klipas – jubiliejinis atlikėjo bendras darbas su vaizdo menininku Miku Zabulioniu. Tai yra dešimtas jų kartu sukurtas vaizdo klipas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių