Quantcast

J. Jankevičius paspaudė auksinį mygtuką

  • Teksto dydis:

Praėjusį sekmadienį TV3 projekto „Lietuvos talentai“ laida tapo ypatinga, mat dar vienas projekto teisėjas paspaudė auksinį mygtuką – Justinas Jankevičius jį skyrė šokėjų porai. Jausmingas meksikiečio ir lietuvės šokis sužavėjo teisėjus – scenos profesionalai plojo atsistoję.

20 metų Sindi ir 41 metų Azael kartu šoka jau ketverius metus. Paprašytas pakomentuoti pasirodymą, projekto teisėjas Marijus Mikutavičius tiesiog pritrūko žodžių, o J.Jankevičius negailėjo pagyrų. „Tai, ką jūs atlikote, buvo ypatinga“, – sakė teisėjas ir porai padovanojo galimybę keliauti tiesiai į superfinalą.

Mokslo populiarintojai „N2“ scenoje sekė pasaką. Dueto narys Pijus Vaškevičius kartą jau yra bandęs savo laimę projekte – tąkart vyrui labai pasisekė. „Žaviuosi jumis. Kiekvieną kartą, kai jus matau, žinau, kad bus šventė“, – sakė J.Jankevičius. Duetas kitame etape – trys taip.

Vaida Aleksandravičiūtė demonstravo akrobatiką ant stulpo. Puikus šou sulaukė pagyrų. Trys taip – Vaida neabejotinai pateko į kitą etapą. „Labai graži dermė tarp labai sunkaus fizinio darbo ir jautrumo“, – teigė Inga Jankauskaitė.

Šokių studija DEMO KIDS į projektą atvyko iš Kauno. Jaunieji šokėjai jau dalyvavo „Lietuvos talentuose“, taip pat skina laurus ir šokių konkursuose. Trys tvirti taip – teisėjai buvo sužavėti.

V. Černiausko nuotr.

Gediminas Zaranka į projektą atėjo dainuoti ir įgyvendinti savo svajonės. Regos negalią turintis šou dalyvis daug treniruojasi ir lavina balsą. „Buvo labai gražių, bet buvo ir baisių vietų“, – atvirai kalbėjo M.Mikutavičius. Du taip pelnė Gediminui vietą kitame etape.

Gintaras Vaičiulis-Džiokeris teisėjus stebino triukais ir sulaukė dviejų taip. „Jūs viską mokate, bet tai nebuvo taip vizualu, kaip reikalauja mūsų scena. Daug kas daro šiuos triukus“, – kalbėjo J.Jankevičius.

Šokių studijos „MeGusta“ komanda „V-Team“ dirba daug ir sunkiai, kad pasiektų tokį lygį. Trys tvirti taip! „Jūs puošiate mūsų pasaulį“, – gyrė M.Mikutavičius.

Jonatanas Kazulis scenoje grojo ir dainavo. Vaikinas interviu metu prasitarė, kad labai jaudinasi. Deja, iš teisėjų jis išgirdo vos vieną taip. „Per daug mėgėjiška, kad galėtume kalbėti apie kitus etapus“, – pastebėjo I.Jankauskaitė.

Urtė Rinkevičiūtė ir Rimantė Dorofėjeva jau dalyvavo projekte, tad šįkart tikėjosi, kad pavyks pasirodyti geriau. „Baltijos cirko“ mokinės išgirdo vieną taip ir vėl į kitą etapą nepateko. Teisėjai tikino, kad reikia įdėti dar daugiau darbo...

„Lietuvos talentai“ – sekmadieniais 19.30 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

karamba

karamba portretas
jau šiemetinis Lietuvos balsas visai nusivažiavęs, nei žiūrėti, nei klausytis.

Anonimas

Anonimas portretas
berysio laida

paspaudė mygtuką

paspaudė mygtuką portretas
ir paliko ten savo piršto atspaudą. Ar galima taip neatsakingai elgtis?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių