Quantcast

82-ejų metų aktoriaus J. Grey prisipažinimas: esu gėjus

  • Teksto dydis:

„Oskarą“ turintis amerikiečių aktorius Joelas Grey (Džoelas Grėjus) būdamas 82-ejų viešai pasisakė esąs gėjus.

„Purvinų šokių“ (Dirty Dancing) žvaigždės Jennifer Grey (Dženifer Grėj) tėvas, kuris nusifilmavo „Kabarete“ (Cabaret) drauge su gėjų ikona Liza Minnelli (Laiza Mineli), atskleidė, jog draugai ir šeima jau kuris laikas žinojo apie jo seksualinę orientaciją, bet jis tik dabar jaučiasi galįs prabilti apie tai viešai.

Žurnalui „People“ jis sakė: „Man nepatinka etiketės, bet jei jau reikia priklijuoti tam etiketę, (tai) aš esu gėjus. Visi man artimi žmonės daug metų žino, kas esu. (Vis dėlto) prireikė laiko priimti tą kitą dalį to, kas visuomet buvau“.

J.Grey tvirtina, jog nesigaili dėl 24 metus trukusios savo santuokos su Jennifer motina Jo Wilder (Džo Vailder), nes vis dar laiko tai „laimingiausiu“ savo gyvenimo periodu.

Girdama tėvą už šį viešą pripažinimą, Jennifer sakė: „Jaučiuosi labai laiminga dėl savo tėčio, kad jis priėjo tokį savo gyvenimo tašką, kai jaučiasi saugus ir pakankamai ramus viešai pripažinti save gėjumi“.

„Visų pirma dėl to, kad daugiau žmonių yra laisvi pripažinti savo tikrąją prigimtį ir gali, tikėkimės, priartėti prie meilės ir priimti save tokius, kokie iš tikrųjų yra, (gali), nesvarbu, koks (jų) amžius, nesvarbu, kiek ilgai tai užtrunka, pagaliau būti laisvi nuo melo ar pusiau tiesos, tai yra laisvė“, – sakė aktorė.

Joelas Grey su J.Wilder išsiskyrė 1982-aisiais. Pora dar turi sūnų Jamesą (Džeimsą).



NAUJAUSI KOMENTARAI

laikas bėga

laikas bėga portretas
prielaida , kad KD tapo šitos mažumos prisipažinimų mėgėja ..........trūksta tik susipažinmo skyrelio paaugliams ir senjorams
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių