Quantcast

J. Cameronas kuria net keturis „Įsikūnijimo“ tęsinius

Garsus Holivudo režisierius Jamesas Cameronas po ilgos tylos paskelbė apie planuojamus keturis stulbinamos sėkmės sulaukusio filmo „Įsikūnijimas“ tęsinius.

Režisierius oficialiai patvirtino, kad 2009-aisiais pasirodžiusio „Įsikūnijimo“ istorijos didžiuosiuose ekranuose atgis 2018-aisiais gruodį, Kalėdų laikotarpiu. Kiti trys filmai numatomi 2020, 2022 et 2023 metais. Filmo gerbėjai džiūgauja, mat iki tol kalbėta apie J. Camerono ir studijos „20th Century Fox“ planuojamus tris filmus.

„Pastaruosius dvejus metus dirbu su 4 garsių scenaristų komanda, kad nupieščiau „Įsikūnijimo“ pasaulį, jo personažus, jo kūrinius, jo aplinką, jo naujas kultūras. Visa tai – mano būdas matyti, tiesiog fantazija. Tai bus tikra epinė saga“, - išdėstė J. Cameronas.

Tikėtina, kad po dvejų metų pasirodysiančioje naujoje „Įsikūnijimo“ dalyje žiūrovai išvys pagrindines filmo žvaigždes Samą Worthingtoną, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Stepheną Langą.

Mokslinės fantastikos filmas „Įsikūnijimas“ visame pasaulyje uždirbo daugiau kaip 2,8 milijardo JAV dolerių ir pralenkė iki tol pelningiausiu buvusį kitą J. Camerono filmą „Titaniką“. Juosta taip pat pelnė tris „Oskaro“ statulėles.

APIE

„Įsikūnijime“ pasakojama apie žmones 2154 metais, kurie siekdami išgauti brangų mineralą vadinama unobtainiumu, nukeliauja į planetą Pandorą. Tačiau kalnakasyba užsiimančios kolonijos ekspansijai sukliudo protingų bendruomeninių čiabuvių gentis naviai. Filmo pavadinimas kilo nuo žmonių dirbtinai sukurtų navių kūnų, avatarų, kuriuos interaktyviai gali valdyti keli genetiškai tinkami žmonės kolonistai.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių