Quantcast

I. Zasimauskaitė apie skaudžias patirtis: išgyvenau depresiją, panikos atakas ir skyrybas

Stresas – neatsiejamas dažno žmogaus palydovas. Nesugebėjimas susidoroti su juo gali privesti   ne   tik   prie   psichologinių,   bet   ir   fizinių   problemų,   tokių   kaip   virškinimo sutrikimai, nemigos atsiradimas ar bendras organų funkcijų suprastėjimas.

Dainininkė, TV laidų vedėja Ieva Zasimauskaitė pasakojo, kad skaudūs laikotarpiai pastūmėjo ją savo gyvenimą keisti iš esmės. „Man dar nėra trisdešimt, bet aš pragyvenau įvairiausių dalykų: nuo depresijos iki panikos atakų ar skyrybų. Prieš 10 metų prasidėjo mano pasikeitimai: atsisakiau alkoholio, pradėjau praktikuoti vegetarizmą. Visa tai įvyko dėl savęs pačios, nes aš nesijaučiau gerai ir tiesiog ieškojau atsakymų, kaip natūraliais būdais padėti sau. Kai po truputėlį, kaip aš sakau, sąmonė pradėjo valytis, tada pradėjau matyti viską kitaip“, – apie asmeninius pokyčius atviravo I. Zasimauskaitė. Ieva pasakojo, kad tiek psichologines, tiek fizines negandas jai padeda įveikti gamta. „Kūnas iš tikrųjų galėtų pats save išsigydyti, tačiau mes šitų dalykų nebemokame. Kuo labiau nusisukame nuo gamtos, tuo mes esame nelaimingesni ir daugiau sergame. Supratau, kad gamta daro stebuklus. Mes nesusimąstome, kiek mes daug turime. Esame labai linkę į materialius dalykus. Aš tikiu, kad mes nesame tik šis kūnas – mėsa ir kraujas. Aš labai tikiu vidine esybe. Kaip, pavyzdžiui, vėjas yra nematomas, taip ir ta esybė – ji yra nematoma. Kartais to gamtos grožio ir stebuklingumo negali paaiškinti žodžiais. Gamtos energetika – juntama vidumi“, – kalbėjo moteris.

Ieva atskleidė, kad po vieno didesnių jos gyvenimo iššūkių – skyrybų su vyru, dvasios ir fizinę ramybę ji atrado netikėčiausioje vietoje. „Kai išsiskyriau, labai pamėgau sanatorijas. Aš visą laiką galvodavau, kad sanatorijos yra vyresnių žmonių dalykas, bet iš tikrųjų taip nėra. Sanatorijoje yra labai patogu, nes viskas yra jau už tave sugalvota. Pirmą kartą gyvenime pajaučiau, kaip per vieną dieną galima atstatyti visą emocinę ir fizinę sveikatą. Moksliškai įrodyta, kad žmogus kiekvieną savaitę turėtų bent dvi dienas absoliučiai nedirbti, per metus – bent dvi savaites“, – pasakojo dainininkė.

Plačiau – sveikos gyvensenos ir sveikatos aktualijų laidoje „Sveikas rytojus“ – sekmadienį 12 val. per TV8 televiziją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gedas

gedas portretas
nusibodo ta susireiksminusi buka vista.

Anonimas

Anonimas portretas
vel ji čia su savo išgyvenimais - tai ženyjas tai skiris tai vel padebesiais skraido Ką - maža dėmesio- eik darbo dirbt - pasėdėk 12 val kasoj -ir dėmesio centre būsi visą dieną ir dar "gerą "algą gausi Negi aplamai daugiau nera kitų temų apie ką rašyt - tik apie tipo mūsų "žvaigždūnų " labai turiningą gyvenimą ?????

Anonimas

Anonimas portretas
Kas čia per kvaiša ir kam ji įdomi ?
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių