Quantcast

Įvertinkite: R. Mackevičius ir R. Cicinas pristato dainą „Neliesk“

  • Teksto dydis:

Rolandas Mackevičius ir muzikinis nuotykis „Bande Role“ pristato naujausią kūrinį, pavadinimu „Neliesk“. „Bande Role“ drąsiai keičia požiūrį į garsiausią Ryčio Cicino dainą, o kartu naujai atlikti kūrinį nepabijojęs estrados princas stipriai primena apie save jaunajai kartai. „Bande Role“ žino, kad šios dainos klausys visos Lietuvos merginos, mamos, močiutės ir ne tik.

„Ši daina skirta visiems, kuriuos aplinkiniai stabdo savo komentarais ir patarimais, kaip gyventi, ką sakyti, ką liesti ir ko ne. „Bande Role“ nebijo pasijuokti iš savęs, kalbėti tai, apie ką tyli kiti“, – nemeluoja R. Mackevičius.

„Kiekvienas iš mūsų žino tą jausmą, todėl „Bande Role“ nuoširdžiai linki visiems „pasveikti“ ir leisti kiekvienam gyventi savo gyvenimą linksmai ir draugiškai,  taip, kaip visiems norisi“, – sako jis.

„Bande Role“ nesustabdomai juda link pilnos koncertinės programos, pakeliui rinkdamas milijonines peržiūras „Youtube“ kanale ir krūvas naujų gerbėjų, kurie su nekantrumu laukia kiekvienos „Bande Role“ staigmenos. Komanda jų paruošusi ne vieną, todėl būtina sekti „Bande Role“ „Instagram“ ir „Youtube“ kanaluose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ei

Ei portretas
Vulgaru,negražu,neskanu...nusidainavo rytis juodai

Verygacare

Verygacare portretas
Du balvonai
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių