Quantcast

Ir žvaigždės vargsta dėl tobulo kūno

Tobulo kūno mada tikriausiai niekada neišnyks. Ypač tarp tų, kuriuos visi stebi pro didinamąjį stiklą. Ar iš tiesų mūsų žvaigždutės suka galvą dėl išvaizdos?

"Raumenys man netinka"

"Aš sustorėjau?", "Atrodau nekaip nuotraukose?" – tokios frazės išskrenda iš mūsų garsenybių lūpų, paklausus, ar vaikšto į sporto klubą.

Gerai žinomas televizijos laidos vedėjas ir mados pasaulio atstovas Mantas Petruškevičius iš karto sunerimo išgirdęs klausimą – ar sportuojate?

"Žinoma, kad taip. Tik pastarąsias tris savaites niekaip tam neatsirado laiko. Na pats pastebėjau, kad nuotraukose žurnaluose ir internete atrodau kiek pastambėjęs, bet nuo kitos savaitės pasižadėjau sau tikrai vėl pradėti sportuoti", – tvirtai pareiškė stilistas.

M.Petruškevičius prisipažino, jog dažniausiai perka abonementus į sporto klubą, esantį "Forum Palace" patalpose, ir ten kelis kartus per savaitę sportuoja su draugais.

"Na jau dabar tai tikrai griebsiuosi tobulinti kūną, nes net ir treneris teiravosi, kur dingau", – juokavo ponių numylėtinis.

Jis tikino, kad yra susikūręs specialią treniruočių programą pagal savo kūno sudėjimą. M.Petruškevičius puikiai žino, kad "raumenų kalnas" jam netiktų nei pagal darbo specifiką, nei pagal padėtį. Todėl televizijos laidų vedėjas stengiasi treniruoti visą kūną.

"Prisipažinsiu, norint gerai atrodyti ir jaustis reikia į save investuoti. Žinoma, lankytis sporto klubuose – ne pigus malonumas, tačiau visi norime gražiai atrodyti", – aiškino M.Petruškevičius.

p>Naudingas laisvalaikis

Su kolegėmis į sporto klubą vaikštanti grupės "Yva" lyderė Natalija Zvonkė teigė, kad sportas treniruoklių salėje jai yra ne kas kita, o tik tikslingas laisvalaikio praleidimo būdas.

Klaipėdos sporto klube "Eola" besilankanti dainininkė pripažino, kad iš visų grupės narių sportuoja bene mažiausiai, nes ją labiau traukia pirtys, baseinas ar sūkurinės vonios.

"Specialios programos neturiu, tiesiog kas mėnesį labiau treniruoju kurią nors kitą kūno dalį. Dažniausiai mankštinu rankas ir krūtinės raumenis", – sakė dainininkė.

M.Zvonkė sporto klube prakaito nelieja. Formai palaikyti jai užtenka poros kartų per savaitę.

Sportuojančių daugėja

Vieno populiariausių Vilniaus sporto klubų "Forum" direktorė Lina Bendoraitytė tikino, kad besitreniruojančių žmonių vis daugėja. Anot jos, dauguma klientų perka abonementus ir treniruojasi visame sporto komplekse, todėl pačią populiariausią sritį būtų gana sunku išskirti.

"Žinoma visi labai mėgsta baseiną ir pirčių kompleksus, dabar vis daugiau žmonių renkasi stalo tenisą. Taip pat labai populiarios grupės treniruotės su treneriu", – pasakojo direktorė.

Jos teigimu, sporto klube sudaromos visos sąlygos, kad žmogus, norintis sportuoti, galėtų atvykti jam tinkamu laiku ir netgi susidaryti individualią programą.


Brangiausias sporto klubas

"Forum"

Konstitucijos pr. 26

Darbo laikas: I–V 6.30–22.30; VI–VII 8–22.

Vieno mėnesio narystė nuo 495 iki 810 litų žmogui.


Pigiausias sporto klubas

"Power Gym"

Raugyklos g. 15

Darbo laikas: I–V 7–21; VI–VII 9– 18.

Vieno mėnesio narystė nuo 150 litų žmogui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių