Quantcast

„Įdomiosios atostogos“ – Klaipėdoje: muzika, šokiai, „Baltos varnos“ ir V. Bareikis

  • Teksto dydis:

Šį penktadienį, rugpjūčio 7 d., LRT edukacinis-pramoginis projektas vaikams „Įdomiosios atostogos“ keliauja į Klaipėdą. Nuo 13 val. tiesiogiai transliuojama laida klaipėdiečių ir miesto svečių lauks Kruizinių laivų terminale.

Ypač didelio populiarumo sulaukęs LRT „Lietuvos tūkstantmečio vaikų“ specialusis projektas „Įdomiosios pamokos“, pradėtas transliuoti karantino metu, į vasarą žengė atsinaujinęs. Ne tik pakeitęs pavadinimą, bet ir pradėjęs keliones per Lietuvą.

Projektas jau spėjo aplankyti Molėtus, Kauną, Alytų, Kėdainius ir Druskininkus, o šį penktadienį „Įdomiosios atostogos“ drauge su V. Bareikiu ir „Baltomis varnomis“ sveikinsis su uostamiesčiu.

Vaikų šį kartą lauks ypatingai smagi šokių pamoka su studijos „TENdance“ šokių mokyklos vadovu Dmitrijumi Popovu, muzikinės staigmenos, „Juodųjų ir baltųjų“ žaidimas ir, žinoma, jau tradicija tapusi LRT „Prototo“ viktorina.

„Įdomiųjų atostogų“ kūrybinė komanda primena, kad laidos transliacija vyks lauke, todėl norintieji ją stebėti, kviečiami atsižvelgiant į oro sąlygas pasirūpinti tinkama apranga ir nepamiršti laikytis rekomenduojamo saugaus atstumo.

„Įdomiosios atostogos“ transliuojama tiesiogiai kiekvieną darbo dieną nuo 13 val. per LRT. Laidos įrašus galima pasižiūrėti ir LRT mediatekoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jo,

Jo, portretas
seniai norėjau pasiklausyti ,,Baltų varnų" gyvai. Talentingos mergičkos..Teks lėkti į terminalą

Vytautas

Vytautas portretas
Manau,kad Bareikio nereiktų prileisti prie vaikų.Nes paliko žmoną su vaiku. Mano supratimu tai yra amoralu. Čia būtų mano tokia nuomonė. O gal klystų.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių