Quantcast

I. Zasimauskaitei Izraelyje gerbėjų dėmesio netrūksta: laukė net restorano darbuotoja

Ieva Zasimauskaitė tęsia savo eurovizinę kelionę Izraelyje. Per kelias pastarąsias dienas atlikėja drauge su kitais 25 šalių atstovais ne tik spėjo sudalyvauti ekskursijoje po Jeruzalę bei ypatingoje erdvėje vykusiame koncerte, bet ir sulaukti išskirtinio gerbėjų dėmesio.

Pirmadienį Jeruzalėje laiką leidę dainininkai pamatė garsiausias senojo miesto vietas: lankėsi Alyvų kalne, Dovydo miesto vietovėje, pabuvojo prie Raudų sienos, norintieji galėjo užeiti ir į Kristaus kapo bažnyčią arba laiką praleisti vietos turguje.

Po įtemptos ir nuotykių pilnos dienos „Israel Calling“ dalyvaujantys atlikėjai vyko į ypatingą renginį – Gala koncertą, surengtą Zedekijo oloje. Įspūdingoje erdvėje muzikinius kūrinius eurovizininkams dovanojo didžiausiame Europos dainų konkurse Izraeliui anksčiau atstovavę atlikėjai.


Be įdomios ekskursijos I. Zasimauskaitės dienoje buvo ir daugiau malonių akimirkų. Kol visi atlikėjai pietavo, šalia restorano net kelias valandas lūkuriavo „Eurovizijos“ gerbėjos. Sulaukusios I. Zasimauskaitės, merginos atlikėjai įteikė savo rašytus atvirukus su palinkėjimais.

Lrt.lt nuotr.

Panaši staigmena I. Zasimauskaitės laukė ir antradienio rytą. Mergina, dirbanti viešbučio, kuriame apsistojo Lietuvos atstovė, restorane, priėjo prie pusryčiaujančios atlikėjos ir ją užkalbino. Mergina dainininkei prisipažino, kad visas šias dienas laukė jos apsilankant restorane ir tikėjosi su ja pasimatyti. Restorano darbuotojos pasakojo, jog jos giminės kilę iš Lietuvos, o visai jos šeimai labai patinka Lietuvos atstovės konkursinė daina.

Antradienio dienotvarkė I. Zasimauskaitei bus ne mažiau įtempta: rytą ji turėjo pradėti pagrindinio koncerto, kuris įvyks šįvakar, repeticijoje. Tačiau dėl didžiulės liūties repeticijos buvo nukeltos net dviem valandom. Į šios dienos planą taip pat įrašyta jau tradicija tampanti medelių sodinimo akcija, spaudos konferencija bei pasiruošimas koncertui, kuriame visi Izraelyje besisvečiuojantys 26 šalių atstovai pristatys savo konkursinius kūrinius. Rabino aikštėje vyksiančio koncerto pradžia numatoma 20 val. vietos laiku.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių