Quantcast

I. Zasimauskaitė laukiasi pirmagimio: vasarą gimsiantis vaikelis sujauks tėvų planus

Pastarąjį pusmetį Ieva Zasimauskaitė nuo savo klausytojų buvo priversta slėpti labai svarbią naujieną. Tačiau pagaliau ji gali garsiai visiems pranešti, kad išsipildė jos didžiausia svajonė – atlikėja kartu su vyru Simu Grabausku laukiasi pirmagimio. Įkvėpta jaudinančių gyvenimo pokyčių, Ieva pristato dainą, kurią jau vadina „meilės himnu“ – „Apie mus“.

Kad po sudėtingiausių likimo mestų išbandymų visuomet ateina šviesa, I. Zasimauskaitė per savo gyvenimą spėjo įsitikinti ne kartą. Taip nutiko ir šįkart – susilaukti vaikelio atlikėjai pavyko ne iš karto. Tačiau dabar, praėjus 6 nėštumo mėnesiams, Ieva gali tvirtai ir ramia širdimi savo gyvenimo džiaugsmu pasidalinti su visais.

„Tai, kad tapsiu mama, man reiškia svajonės išsipildymą. Labai norėjau ja tapti. Labai norėjau vaikučių. Man tai yra stebuklas – kaip moters pilvuke gali užaugti kita gyvybė! Aš vis dar negaliu patikėti ir be galo laukiu, kada pamatysiu savo mažylį“, – šypsojosi I. Zasimauskaitė.

„Justina Rau Photography“ nuotr. 

Tai, kad tapsiu mama, man reiškia svajonės išsipildymą.

Atlikėja pripažįsta pastaruosius mėnesius sunkiai galinti suvaldyti nuolat veide kylančią šypseną – ji mėgaujasi kiekviena nėštumo akimirka, kuri atneša vis daugiau įkvėpimo ir kūryboje. Būtent taip gimė ir naujasis jos kūrinys „Apie mus“.

„Ši daina gimė labai spontaniškai, pas Vytautą Bikų studijoje. Iš pradžių niūniavau bet kokius žodžius, kol pajaučiau neapsakomą šilumą pilve ir svaiginantį pilnatvės jausmą… Supratau, kad tai bus kūrinys apie mano šeimą – apie mane, mano vyrą ir mūsų vaikelį. Todėl mintys tiesiog ėmė lietis ir taip atsirado dainos tekstas”, – prisiminė ji.

Ieva juokauja, kad galbūt ši daina gali netrukus pakeisti pastaruosius metus kone dažniausiai jos atliekamą eurovizinį kūrinį „Kol myliu“: „Kai parašiau visą tekstą, Vytui sakiau, kad ši daina yra kaip koks meilės himnas. Įsivaizduoju ją dainuojant, kai žmonės eina prie altoriaus arba šoka pirmąjį šokį. Tas laikas man labai sakralus ir kaip ir dainoje dainuoju – tik apie mus…“

„Justina Rau Photography“ nuotr. 

Su naujuoju kūriniu Ieva pristato ir Tenerifėje nufilmuotą vaizdo klipą. Čia atsiskleidžia ne tik pasakiški salos vaizdai, bet ir romantiškos akimirkos su vyru Simu. Beje, būtent jis šį klipą ir nufilmavo.

Atostogos Tenerifėje gavosi lyg paskutinė poros kelionė prieš gimstant vaikeliui. Dvi savaites saloje praleidusi Ieva pripažino, kad tikėjosi kur kas daugiau pakeliauti ir geriau pažinti kraštą, tačiau mažylis jau ėmė po truputį koreguoti jos planus.

„Neturėjau tiek jėgų, kiek tikėjausi, visgi nėštumas daro savo, – juokėsi ji. – Bet Tenerifė yra tokia graži, kad ir toli nenuvažiavęs gali rasti gražių vietų! Viena iš jų – labai norėjau nuvykti prie švyturio. Man jis simbolizuoja kelią į šviesą. Juk iš bet kokios gyvenimo situacijos galima rasti kelią, svarbiausia ieškoti švyturio, kuris jį parodys.“

„Justina Rau Photography“ nuotr. 

Ir nors vasarą gimsiantis vaikelis Ievos ir Simo gyvenimą greičiausiai apvers aukštyn kojomis, tačiau dainininkė savo darbus žada pristabdyti tik trumpam.

„Birželį teko atšaukti koncertus, bet liepos gale jau imsiu važinėti po santuokos ceremonijas! Manau, vaikelis pakoreguos mano planus, bet žadu dainuoti. Planuoju rudenį surengti koncertą nedidelei auditorijai, nes labai pasiilgau savo klausytojų“, – žadėjo I. Zasimauskaitė.

Portalui kauno. diena.lt susisiekus su I. Zasimauskaite ir pasiteiravus, kodėl šio mėnesio pradžioje duodama interviu žurnalui „Stilius“, ji kalbėjo apie neseniai išgyventą persileidimo skausmą, dainininkė teigė, jog to nedarė sąmoningai. „Tiesiog tuo metu manęs paklausė apie laukimąsi ir aš  pasakiau, kodėl moterys nekalba apie tai, kad laukiasi, anksčiau laiko. Ir taip gavosi, kad vieną savaitę tai, kitą – kitaip. Nebuvo tikslo taip daryti“, – sakė Ieva.

Buvo pasiteirauta, kodėl džiugia žinia dainininkė nusprendė pasidalinti būtent dabar. Atlikėja įvardino gana paprastą priežastį:  „Dėl to, kad šiandien vakare pasirodysiu koncerte „Gelbėkit vaikus“. Tai tiesioginė transliacija ir nebebūtų įmanoma nuslėpti pilvo. Jau reikėjo paskelbti. Šiaip gal ir būčiau laukusi, bet pilvas per didelis. “



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tadas

Tadas portretas
Didelis pilvas, kaip pas Osteriksa. Ir bamba issokusi. Labai grazu. Dar nuotrauku. Ir zurnalistui pagarba. Jis labai protingas.

komentaras

komentaras portretas
Labai svarbi žinia Lietuvai, bet sveikinu būsimus tėvelius.

AR PAČIAI PATINKA

AR PAČIAI PATINKA portretas
DIENRAŠTYJE MATYTI SAVO NUOGĄ PILVUKĄ? MANOTE,KAD TAI ESTETIŠKA? LINKIU SĖKMINGAI AUGINTI,BET ČIA VISAI NE VIETA TOKIOMS DEMONSTRACIJOMS.
VISI KOMENTARAI 53

Galerijos

Daugiau straipsnių