Quantcast

I. Valinskienė: klausydama mano dainos mergina apsiašarojo

  • Teksto dydis:

Inga Valinskienė – viena populiariausių atlikėjų. Ji koncertuoja didžiausiose Lietuvos arenose, jos dainos atpažįstamos kiekvienam. Viena iš dainų tekstų autorių yra garsiosios „Tuk tuk, širdele“ kūrėja Laura Remeikienė.

Laidoje „Auksinė daina“ vakaro heroje tapusi Laura pristatė savo geriausių dainų dešimtuką, o I. Valinskienė nepraleido progos padėkoti už jai sukurtas dainas. Atlikėja neslėpė, kad Lauros dainos jai vienos mieliausių.

„Aš labai džiaugiuosi ir didžiuojuosi, kad mano dainavimo biografijoje atsirado Laura, kurios dainos yra nuostabios. Beje, aš labai džiaugiuosi, kad ji yra moteris. Tai duoda gerą spyrį vyrams, nes moterų kūrėjų labai nedaug. Ji ne tik nuostabi muzikos, tekstų autorė, ji taip pat ir nuostabi atlikėja. Laurą miniu tik geru žodžiu. Esu be galo dėkinga jai už tas dainas, kurias jos dėka turiu savo repertuare. Iki šiol jomis džiaugiuosi ir su dideliu džiaugsmu dainuoju. Viena iš dainų, kurias man parašė Laura, „Saulėgrąžos“. Visuomet įsivaizdavau, kad ta daina yra be galo žaisminga, šviesi. Ir visai neseniai man viena mergina pasakė, kad klausydama šios dainos apsiašarojo. Pasirodo, kad ši daina yra dar ir be galo jautri. Tokia ir pati Laura“, – pasakojo I. Valinskienė.

Šventinėje „Auksinė daina“ laidoje atlikėja L. Remeikienė pristatė savo geriausių dainų dešimtuką, o duetu su ja dainavo grupės „Vairas“ lyderis Rolandas Janušas ir I. Valinskienė. Bene garsiausią savo dainą „Tuk tuk, širdele“ Laura atliko su gausiu auklėtinių būriu, tarp kurių buvo ir jos dukra Jorė. Svečio dainą susirinkusiems studijoje dovanojo Romas Dambrauskas. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių