Quantcast

Į S. Lobodos koncertą Vilniuje susirinko gausus gerbėjų būrys

Nepaisant to, kad ukrainiečių kilmės dainininkės Svitlanos Lobodos koncertai Šiauliuose, Klaipėdoje ir Panevėžyje buvo atšaukti, pirmadienio vakarą ji koncertavo Vilniuje esančioje „Pramogų arenoje“.

Nekreipdami dėmesio į prieš tai iškilusį nesusipratimą, į koncertą atvyko gausus būrys dainininkės gerbėjų. Susirinkę žmonės negailėjo nei aplodismentų, nei gėlių mylimai atlikėjai. 

Primename, kad S. Lobodos koncertai turėjo įvykti keturiuose Lietuvos miestuose – ne tik Vilniuje, bet ir Šiauliuose, Klaipėdoje, Panevėžyje.

Tačiau lapkričio pabaigoje paskelbta, kad Rusijoje populiari S. Loboda bus įtraukta į Lietuvoje nepageidaujamų asmenų sąrašą. Po kelių dienų Užsienio reikalų ministerija paskelbė tam neradusi teisinio pagrindo.

Nepaisant to, S. Lobodos koncertai, turėję vykti Šiauliuose, Panevėžyje ir Klaipėdoje, buvo atšaukti, o „Compensa“ koncertų salė Vilniuje nutraukė sutartį su organizatoriais. 

Prieš koncertą Vilniuje popdainininkė surengė spaudos konferenciją, kurioje žadėjo bylinėtis su koncertų sale „Compensa“ dėl atsisakymo suteikti jai sceną.

„Ta situacija labai pakenkė mums, nes buvome suplanavę keturis koncertus Lietuvoje Šiauliuose, Panevėžyje, Klaipėdoje, Vilniuje. Organizatoriai išgirdę šią žinią sustabdė bilietų pardavimą, „Compensa“ neteisėtai atsisakė rengti mūsų koncertą, neatsiuntusi jokio įspėjimo raštu (...) tik pranešė, kad mūsų koncertas yra nepageidautinas“, – pirmadienį per spaudos konferenciją Vilniuje sakė dainininkė.

Ji pranešė, kad jos advokatai rengia ieškinį prieš „Compensa“ areną, nes ši nutraukė sutartį dėl koncerto surengimo. S. Lobodos pasirodymas buvo perkeltas į Vilniaus „Pramogų areną“.

Po šio incidento Kultūros ministras Simonas Kairys pareiškė  pasigendantis privačių renginių organizatorių atsakomybės kviečiant į Lietuvą koncertuoti prieštaringos reputacijos atlikėjus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

aha

aha portretas
Tokios ir po Krymą ir čia...baisu..kam jų reikia,kam,tokio lygio dainininkų pilna ir čia

pašlemėkai

pašlemėkai portretas
kurie yra išverstaskūriai iš prgimties, turėtų koncertuoti ruzzijos platybėse Prigožino zekų būriams, kur jiems ir vieta. Jei ta Loboda būtų ukrainietė, ji koncertuotų Slavianske, Chersone arba bent jau Kijevo metro, kaip , pvz, ukrainiečių atlikėjai Kazka, Dorofeeva ir kiti, kurie dainuoja ukrainietiškai savo žmonėms, o nesibasto po pasaulį su savo rusų kalba atliekamomis dainomis. Slava Ukraini.
Anonimas portretas
Vatos orgazmas pavyko ! :D
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių