Quantcast

I. Puzaraitės-Žvagulienės augintinei atsivedus 9 šuniukus – internautų kritika dėl sterilizacijos

  • Teksto dydis:

Buvusi dainininkė ir verslininkė Ineta Puzaraitė-Žvagulienė socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalijo džiugia žinia – šeimos augintinė Spurga atsivedė šuniukų. Tiesa, ne visi internautai džiaugėsi kartu su Ineta, atsirado ir tokių, kurie piktinosi Inetos ir jos vyro Ąžuolo neatsakingumu. Dalis komentatorių klausė, kodėl šuns šeimininkai nenusprendė sterilizuoti?

Apie gausėjantį namų ūkį Ineta pranešė penktadienį. „Jau turime tris šuniukus. Norėjau paklausti jūsų, kas turėjote vilkinį šunį, kas vedėsi mažylius, kiek maždaug šuniukų gali būti? Žinau, kad gali būti įvairiai. Bet, jeigu jūsų šuo buvo atsivedęs, kiek jų buvo? Išsivesiu vidurkį maždaug, kiek dar laukti“, – vaizdo įraše klausė moteris.

Dabar esame labai laimingi matydami, kokia Spurga gera mamytė ir kiek gražuolių turime.

Po kiek laiko Ineta pradžiugino mielomis naujienomis – Spurga atsivedė dar kelis šuniukus. „Labai džiugu, kad dabar jau turime penkis šuniukus. Jūsų atsakymai taip ir svyruoja – tarp penkių ir dvylikos. Pažiūrėsime, ką turėsime ryte. Yra ir tokių, kurie rašo, kad mes esame neatsakingi tėvai, šeimininkai, kad nesterilizuotus gyvūnus auginame. Tai man labai įdomi jūsų nuomonė, kodėl visi gyvūnai turėtų būti sterilizuoti? Mes tų šuniukų ir laukiame, ir norime. Nesuprantu, kokį nusikaltimą padarėme, kad mūsų šunytė gimdo šuniukus ir bus šuniukų kažkam į naujus namus“, – internautų replikų nesuprato moteris.

„Instagram“ nuotr.

„Kadangi mūsų šuniukai sukėlė didelę diskusiją, padalinusią auditoriją per du frontus ir nutekėjusią iki žiniasklaidos, tai aš norėčiau detalizuoti mūsų situaciją ir kartu pakviesti savo poziciją išsakyti komentaruose po postu. Aš nesu prieš gyvūnų sterilizaciją. Realiai mes ir patys šuniukų neplanavome, bet, kadangi mes gyvenam vienkiemyje, aplink čia nelabai yra nuo ko ir apsivaisinti, ypatingai kai Spurga nėra jau labai maža... Kita vertus, ji tokio vaikiško būdo, kad tikrai galvojome, jog jai iki vyrų ir vaikų dar toli gražu. Bet ką... Atsitiko gyvenimas, pasirodo ir jos amžius ir charakteris nebuvo kliūtis jai susirasti draugą. Na, ir??? Dabar esame labai laimingi matydami, kokia Spurga gera mamytė ir kiek gražuolių turime“, – džiaugėsi Ineta.

Tikimės, kad visi užaugs sveiki ir dideli, ir beje, praktiškai visi jau surado namus mūsų šeimos ir draugų tarpe.

Tačiau moteris patvirtino, kad sulaukė ir piktų komentarų. „Kažkam nepatiko, kad šuo pradėjo gimdyti lauke, kitiems, kad parsinešėme į kambarį... Kažkam nepatiko, kad apskritai gimdo. Taigi toks yra gyvenimas. Ir kaip bebūtų, reikia situaciją priimti tokią, kokia ji yra. (P. S. Neigiamo požiūrio komentarų yra tik mažas procentas tarp kitų besidžiaugiančių mūsų šeimos pagausėjimu, bet vis tiek, manau, bus įdomu pasidalinti nuomonėmis ir patirtimis)“, – socialiniame tinkle rašė moteris.

„Perkeliant į naują pogimdyvinį guolį suskaičiavome ne aštuonis, o devynis šuniukus – penkios mergaitės ir keturi berniukai. Tikimės, kad visi užaugs sveiki ir dideli, ir beje, praktiškai visi jau surado namus mūsų šeimos ir draugų tarpe. Taip, kad bus tikrai mylimi patikimų žmonių. Taigi, ką jūs manote apie natūralų gyvūnų dauginamasi? Kada laikas sunerimti, o kada džiaugtis?“ – komentatorių klausė Ineta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

O tai ką,

O tai ką, portretas
tai spyglei dėmesio maža?Reikia šunelių pagalba priminti savo egzistavimą?

klausimas

klausimas portretas
Ji tuos šunelius numarino,kad tokį straipsnį čia suraitė?

ALGIS

ALGIS portretas
Tai dabar kvieskit kunigą ir krikštykit ,DABAR LABAI MADINGA .
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių