Quantcast

Į Lietuvą sugrįžusi grupė „The Roop“ pasitikta šūksniais ir plojimais

  • Teksto dydis:

Dainų konkurse „Eurovizija“ 8-ąją vietą pelniusi grupė „The Roop“ sugrįžo į Lietuvą. 

Į Vilnių jie grįžo pirmadienio naktį. 

Čia juos pasitiko žiniasklaidos atstovai, artimieji ir talento gerbėjai. Grupei griaudėjo ovacijos, skambėjo padėkos žodžiai, šūksniai, krito konfeti.

Pasitikusieji juos apdovanojo gėlėmis bei simboliniais pirmos vietos medaliais. Netrūko apsikabinimų, skandavimo „Ačiū“ ir plojimų.

„The Roop“ lyderis Vaidotas Valiukevičius pasakojo, kad po finalo užimtą aukštą vietą jie paminėjo ramiai. „Grįžome 1-2 val. nakties, kaip ir visą laiką pasidžiaugėme ramiai tuo, ką pasiekėme. Kelias čia tik pradėtas. Ir ėjom gražiai miegoti, – juokėsi V. Valiukevičius. – Didžiausia šventė yra pamiegoti.“

Kaip teigė V. Valiukevičius, atmintyje iš „Eurovizijos“ labiausiai liks profesionalumas, kaip viskas buvo suorganizuota. „Mes matėme, kiek daug žmonių ir kiek skirtingų žmonių susirenka po vienu stogu. Skirtingų rasių, skirtingų suvokimų apie gyvenimą, skirtingų nuomonių, skirtingų orientacijų. Ir visi kažkaip sutilpo, buvo draugiški, gyveno po vienu stogu ir buvo laimingi“, – sakė V. Valiukevičius, pažadėjęs ir toliau nešti Lietuvos vėliavą. 

Kaip jie vertina konkurso rezultatus? „The Roop“ džiaugėsi, kad šis konkursas tampa mažiau šablonišku. „Buvo labai puiki staigmena iš Italijos žiuri, nes jie nusprendė šiemet į viską pažiūrėti naujai, kitaip, matėme, ką siuntė ir kas laimėjo. Matėme, kam davė 12 balų (Italijos komisija 12 balų skyrė Lietuvos atstovams, red. past.). Tas nudžiugino. Nes šis konkursas tampa ne tokiu šablonišku, – sakė V. Valiukevičius. 

„Buvo didžiulė garbė atstovauti Lietuvai vienoje didžiausių TV laidų pasaulyje. Mus pamatė daug akių. Ačiū už nenutrūkstamą sveikinimų srautą! Ypatinga padėka visiems žiūrovams. Jūs esate tai, dėl ko mes ir ėjome į „Euroviziją“. Mūsų muzikos kelionė tik prasideda. „Let’s discoteque!“ – gražius žodžius gerbėjams ir socialiniame tinkle siuntė Lietuvos atstovai.

Primename, kad „The Roop“ šiemet į „Eurovizijos“ finalo sceną Roterdame lipo aštuoniolikti. Geltona diskotekos banga užkrėtė pozityvumu ir atnešė lietuviams aštuntą vietą. Viso Lietuva surinko 220 balsus.

Konkurse triumfavo Italijos grupė „Maneskin“ su daina „Zitti e buoni“.

Žiūrovai Lietuvai skyrė 165 balus ir „The Roop“ daina pateko į geriausiai įvertintų pasirodymų dešimtuką.

Iš nacionalinių žiuri Lietuva iš viso gavo 55 balus – aukščiausią 12-os balų įvertinimą Lietuvai skyrė Italijos komisija, 10 balų skyrė Izraelio komisija.

Konkurso finale šeštadienį iš viso varžėsi 26 atlikėjai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dikas

Dikas portretas
Sudu,žydaiTik 8 vietą.Sutiko,asilai!!!

tai

tai portretas
holyvoodinis slamstas sionsatanistu liberdurneliams setono /meno/ garbintmojams;;;;;;

Anonimas

Anonimas portretas
Puiki 8-ta vieta. Net rusai maziau tasku gavo, o vokieciai vos tik 3, JK - 0, o "nugaletojai" olandai nusirito i 23-cia vieta - ko kito ir galejo tiketis su tokiu "pasirodymu". Man irgi nepatiko italai, tai visai ne eurovizijos nugaletojo daina. Bet yra kaip yra. Gerai tik tiek, kad kitamet bus Italijoje.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių