Quantcast

Laidų vedėjas I. Krupavičius per slaptą ceremoniją vedė mylimąją

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio popietę aukso žiedus sumainė televizijos laidų vedėjas Ignas Krupavičius ir jo mylimoji Vaida Kazakauskytė.

Sutuoktuvės įvyko Panemunėje, praneša LRT.

Pora amžiną meilę vienas kitam prisiekė po ketverių metų draugystės.

V. Kazakauskytė po ceremonijos tapo Krupavičiene.

Šventę bičiuliams jaunavedžiai žada surengti kitą savaitę.

Vyras vestuvių išvakarėse pasidalijo ir romantiška sužadėtinės nuotrauka.

„Instagram“ nuotr.

„Naktis prieš vestuves. Myliu Vilnių“, – socialiniame tinkle rašė I. Krupavičius.

Ignas Vaidai pasipiršo kovo mėnesį.

Prieš ketverius metus I. Krupavičius su V. Kazakauskyte susipažino Lietuvos pajūryje. Televizijos laidų vedėjo teigimu, jų santykius sujungė trys skirtingos gamtos stichijos – žemė, dangus ir vanduo. Mat pažinčiai užsimezgus prie Baltijos jūros, pirmasis romantiškas pasimatymas įvyko danguje.

Iki šiol Vaida negali pamiršti to iššūkio – šuolio parašiutu. Tą kartą ji nugalėjo aukščio baimę: „Čia buvo tikras išbandymas mūsų pažinties antrą ar trečią dieną. Aš paprašiau, jog Ignas mane nuvežtų į paplūdimį. Jis sako: „Gal mes vis tiek važiuojame šokti parašiutais?“ Sakau: „Ne, tai yra vienintelis dalykas, ko aš sakiau gyvenime tikrai nedarysiu, tikrai nešoksiu parašiutu. Tiesiog visada galvojau, jog su likimu nereikia žaisti. Bet finale mes šokome tuo parašiutu, nežinau, tą akimirką tikrai pagalvojau – tai yra beprotiškiausias sprendimas mano gyvenime, jeigu aš jį darau su šituo žmogumi, tai daug reiškia.“

Tačiau jausmai, užgimę danguje, pareikalavo ne vieno išbandymo. Ignas buvo tik ką išgyvenęs šeimos krizę, paniręs į liūdesį. Su  pirmąja žmona Toma žinomas vyras susituokė 2011-ųjų vasario pabaigoje, o 2015-ųjų sausį jie pasuko skirtingais keliais.

Anksčiau Ignas ir Vaida neslepė pagalvojantys ir apie bendrus vaikus. „Mes visada laukiame gandrų, mes esame atviri gyvenimui, gal tiesiog vaikai mūsų neranda? Mes daug keliaujame, stengiamės daug neplanuoti, bet gyvenimas daug ką padiktuoja. Niekada nežinome, kada čia gandrai pasibels“, – yra sakęs Ignas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Viskas gražu bet Ignui ji nepora laikas parodis

Algis

Algis portretas
Kokia grazi pora! Sekmes!

Irena

Irena portretas
Nežinomas
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių