Quantcast

I. Jankauskaitė: šlovė yra kaip troleibusas – svarbu laiku įlipti ir laiku išlipti

  • Teksto dydis:

„Prie manęs dažnai prieina nepažįstami žmonės ir klausia, ar prie manęs dažnai prieina nepažįstami žmonės. Kažkada pagalvojau, kad būtų smagu būti niekam nežinomai, – atviraus ir humoro nestokos galingiausio muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ vedėja – aktorė Inga Jankauskaitė. –  Šlovė yra kaip troleibusas. Svarbu laiku įlipti ir laiku išlipti.”

Inga Jankauskaitė perims „Norim dar! Su Radistais“ vairą ir taps laidos pranešėja. Priminsime, kad šio šou pranešėjo „duonos“ jau išbandė ponia Kristina Brazauskienė, dizaineris Juozas Statkevičius, aktorė Asta Baukutė, sveikinimų koncerto ir loterijų vedėja Laima Kybartienė, lakūnas Jurgis Kairys, maestro Donatas Katkus, kandusis Algis Ramanauskas, Artūras Zuokas, „Miss Lietuva 2014“ Agnė Kavaliauskaitė ir politikas Rokas Žilinskas.

„Labas vakaras, malonioji publika, antenomis ir kabeliais į jūsų namus sklinda karštas vakaro šou „Norim dar”. Aš esu aktorė Inga Jankauskaitė ir šiandien vaidinu pranešėją Ingą Jankauskaitę. Mano pareiga – jus įtikinti, kad šiandien laidoje bus: netikėta muzika, šlovės išvarginta, bet nesugadinta viešnia, mažieji Radistai ir didysis Merūnas, žiupsnelis importinės magijos, visiškai lietuviški pelėkautai, jūsų pamėgtas superkompiuteris ir dar labiau pamėgtas „Prizų lietus”. Žodžiu, šio šou receptas nesikeičia – daug visko ir kaskart vis kitaip“, – I. Jankauskaitė energingai kvies žiūrėti šou.

Didysis laidos siurprizas be jau išvardintų – tikros piršlybos – Evaldas iš Alytaus piršis savo draugei Ingai.

Jau šį penktadienio vakarą tikrai bus ir į ką žiūrėti, ir ko paklausyti, ir iš ko pasijuokti. LNK 21.00 val., nes čia „Norim dar! Su Radistais“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių