Quantcast

I. Burlinskaitė atsisveikino su plaukais: tokia nuoga dar niekad nebuvau

  • Teksto dydis:

Pirmadienio rytą limfoma serganti socialinių tinklų žvaigždė ir sporto trenerė Indrė Burlinskaitė-Vaisieta instagrame pasidalijo ypatingai jautriu vaizdo įrašu. Jame nelengvą gyvenimo etapą išgyventi padedantis sutuoktinis Liudas Vaisieta skuta nuo chemoterapijos slenkančius moters plaukus.

„Vilkėjau daug atvirų suknelių. Tačiau tokia nuoga dar niekad nebuvau“, – rašė I. Burlinskaitė po vaizdo įrašu. Jame užfiksuota, kaip sutuoktinis Liudas jai skuta plaukus. Indrės skruostais rieda sunkiai tramdomos ašaros. 

Fone skamba Celine Dion daina „When I Need You“. Vaizdo įrašas sujaudina iki širdies gelmių.

Daugybė žinomų Lietuvos moterų po šiuo vaizdo įrašu siuntė palaikymo  žinutes Indrei.

„Jėzau, verkiu kartu su tavimi. Viskas bus gerai, Indrute“, – pirmadienį rašė atlikėja Nijolė Pareigytė-Rukaitienė. 

„Laikykis. Viskas bus gerai! Bus dar tokio grožio kasos kad riši“, – žadėjo žinoma grožio specialistė Oksana Pikul.

Primename, kad šeštadienio rytą vėžiu serganti I. Burlinskaitė-Vaisieta instragrame pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame matyti, kaip braukiant per plaukus jie gausiai slenka.

Instagramo nuotr. 

„Nusilpus kraujo rodikliams, atsitiko taip, kaip ir turėjo būti. Žinojau, kad ta diena išauš. Šypsausi, nes linksmina Liudas, bet neslėpsiu – skaudu. Mano užduotis šiomis dienomis – padirbėti su savo mintimis ir išlikti drąsiai“, – savo sekėjams prie įkelto vaizdo įrašo rašė žinoma moteris.

Žinomos moters vyras, solidarizuodamasis su žmona, plaukus nusiskuto penktadienį. „Liudas sako: „Kas pirmesnis, tas gudresnis“, – rašė Indrė, įkeldama nuotrauką su sutuoktiniu, kuriame matosi jo nuskusta galva.

 Instagramo nuotr. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jurgita

Jurgita portretas
Dažniausiai vyrai palieka, jiems nereikia sergančių moterų. Na tikėkimės, kad viskas bus gerai.Čia jai startas į naują gyvenimą, bet be jo.

Zoro

Zoro portretas
Jus kas per tauta atdigimusiu . Zmogui vezys ir drystat apkalbet zmogu ??? Jus tikrai iissigimeliai . Manot cia sypsosi nes linksma ? Paprasciausiai zmogus taip kovoja su jausmais viduje kai zino kad tas laikrodis neuzkalnu nustos tiksejes . Nemanau kad tie visi apkalbinetojai noretu su tuo juausmu susidurt !!!! Tie ale kieti sedi ir sneka . Stiprus zmones tyli ir kovoja . Sudalupiai visi apkalbinehojai kad jumis paimtu vezys ir suvalgytu per dvi dienas urodai ....

Lina

Lina portretas
Baisiausia skaityti tokius užgaulius komentarus. Ar mums neliko ne kruopelytės padorumo,empatijos. Stiprybės Indrei ir jos artimiesiems.Visi,kad ir juodžiausi gyvenimo etapai praeina.
VISI KOMENTARAI 102

Galerijos

Daugiau straipsnių