Quantcast

I. Burlinskaitė demonstruoja įspūdingą pilvo presą

  • Teksto dydis:

„Tik pas mus taip būna, jog didelį grožį iškart norisi sumurkdyti į tamsų purviną vandenį“, – jau trečiadienį šelmiškai pajuokaus  TV3 premjeros – žaidimo „Laikykis!“ vedėjas Mindaugas Stasiulis. Žiūrovai išvys, kad tas viliojantis grožis, pro kurį negalės praslysti vedėjo akys – muzikos grupės „Kitokios“ narė Indrė Burlinskaitė.

Kartu su kitais dalyviais į išbandymų šou atvykusi dailios figūros savininkė I. Burlinskaitė premjerinėje laidoje ruošiasi pagerinti rekordą ir visiems Lietuvos vyrams bei moterims parodyti kaip atrodo kietas pilvo presas.

„Tu atrodai taip sportiškai, jog, rodos, suksies ant rodyklės kokias 7 minutes!“ – sušuks išsigandęs M. Stasiulis, iš arti išvydęs apnuogintą, lyg iš lengvojo kultūrizmo žurnalo viršelio nužengusios Indrės kūną. Tai pakurstys Indrę tik dar tvirčiau rankomis ir kojomis apsivyti besisukančią „Laikykis!“ laikrodžio rodyklę.

Ar pavyks Indrei išvengti liaudies posakio „Į balą kritęs – sausas neišbrisi“? Priešingu atveju M. Stasiulis žadės pakeisti net patį grupės „Kitokios“ pavadinimą. 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių