Quantcast

I. Bernotaitytė apie pažintį su T. Juodsnukiu: suradau gyvenimo meilę

  • Teksto dydis:

Rudenį į televizorių ekranus sugrįš muzikinis šou „X Faktorius“, kurio pagrindinis prizas – 15 tūkst. eurų, šlovė ir žinomumas.

Šį sezoną šou rengėjai paskelbė džiugią naujieną iki šiol tik svajojusiems apie dalyvavimą ir laukusiems 16 metų. Nuo šiol dalyvauti projekte galima nuo 12 metų. Projekto atrankos bus filmuojamos jau birželio mėnesį, Šiauliuose. Šou gali dalyvauti visi – tereikia užpildyti anketą internete.

Tai, kad projektas gali tapti puikia karjeros pradžia, tikina ir ketvirtojo sezono nugalėtoja Iglė Bernotaitytė. Ji anketą užpildė sulaukusi 16 metų. „Aš manau, kad kuo jaunesnis esi, tuo yra geriau. Tai yra pats laikas pradėti dalyką, kurio tu tikrai nori“, – sako I. Bernotaitytė.

Su baime labai moki susidraugauti. Baimė skatina tave judėti į priekį.

Marijus Mikutavičius atrankoje pasakė merginai „taip“ labai abejodamas. Teisėją gąsdino jaunas dalyvės amžius. Tačiau M. Mikutavičius surizikavo ir suteikė Iglei galimybę patekti į kitą etapą. „Išgirstas „taip“ buvo dar didesnė motyvacija eiti į priekį ir įrodyti, kad aš galiu, moku stengtis, galiu padaryti taip, kaip reikia“, – pasakoja I. Bernotaitytė.

Iglė projektą laimėjo 2017 metais. Sekmadieniais žiūrėdama projektą mergina vis prisimena, kaip jai pačiai sekėsi. Dalyvavimas projekte merginai suteikė pasitikėjimo savimi ir užaugino storą odą. Iglė teigia, kad po šou tapo atsparesnė kritikai, o tiesioginiai eteriai parodė, kokia gali būti scena. Mergina teigia, kad lipant į sceną ją kankindavo baimė, tačiau ją pavyko prisijaukinti.

„Neslėpsiu – bijojau visada, kiekvieną etapą. Bet su baime labai moki susidraugauti. Baimė skatina tave judėti į priekį. Jeigu nesijaudini, neturi baimės jausmo, galbūt ir nepadaryti to maksimumo“, – tikina dainininkė.

Laimėti 15 tūkst. eurų Iglei padėjo įgyvendinti svajonę – įsikurti Vilniuje. Mergina nusipirko butą ir iš Marijampolės persikraustė gyventi į sostinę: „Kol buvau jaunesnė, galvojau, kur aš leisčiau pinigus. Gal gražiems drabužiams, o gal į kelionę nuvažiuočiau… Labai norėjau gyventi Vilniuje, kad darbai, galimybės būtų dar labiau prieinamos.“

Marijampolietė puikiai atsiliepia ir apie šou kūrybinę komandą, darbą su savo mokytoju Sauliumi Prūsaičiu. Šiuo metu Iglė su juo koncertuoja po visą Lietuvą. Mergina yra itin dėkinga likimui, kad gali semtis patirties iš scenos profesionalo ir dainuoti minioms žmonių.

„Kolektyvas buvo nuostabus. Mes buvome kaip šeima. Visada vieni kitus palaikydavome, šypsodavomės vienas kitam. Visi gerai sutardavome ir draugysčių buvo užsimezgusių. Tas suteikė daug gerų emocijų“, – apie projekto užkulisius kalba I. Bernotaitytė.

Paprašyta išvardinti tris dalykus, dėl ko būtų verta užpildyti dalyvio anketą, Iglė pamini patirtį, naujas pažintis ir mokėjimą nebereaguoti į kritiką. Mergina teigė, kad po projekto jos gyvenimo tempas tapo kur kas greitesnis, atsirado labai daug veiklų. Kaip didžiausią privalumą ji įvardina savo širdies draugą, dainininką Tadą Juodsnukį.

„Susiradau savo gyvenimo meilę. Projektas man suteikė žinomumą. Buvo vienas koncertas, sutikau žmogų, su kuriuo norėčiau būti ilgą laiką. Jeigu ne projektas, viskas būtų buvę kitaip. Todėl aš labai dėkoju šiam projektui ir džiaugiuosi, kad užpildžiau anketą“, – šypsosi projekto nugalėtoja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių