Quantcast

Humoristas O. Šurajevas Selui: tokie kaip tu veda Lietuvą degradacijos link

  • Teksto dydis:

Dainininko Egidijaus Dragūno replika, kodėl politikas Egidijus Masiulis vis dar laisvėje, sulaukė ironiško humoristo Olego Šurajevo atsako.

„Leisk man tau, durniui, paaiškinti. Аš suprantu, kad sunku mąstyti, kai nosyje daugiau kokso nei snarglių, bet klausyk, Egiuk. (Atsiprašau, kad bandau rašyti lietuvių kalba, o ne SEL'o kalbą, bet, deja, gerbiu šitos šalies kalbą)“, – taip savo viešą pasisakymą socialiniame tinklapyje „Facebook“ pradėjo humoristas O. Šurajevas.

Jo dėmesio susilaukė bene brangiausiai apmokamo SEL grupės lyderio E. Dragūno žodžiai viešoje grupės SEL „Facebook“ paskyroje. „Paaiškinkit man, durniui, kodėl šis žmogus po tokio skandalo laisvėj? Kokia p... vyksta šitoj šaly! Ir kada mitingo data? Aš ateisiu! Iki ko šalį privedė – gėda!“ – piktinosi Selas. 

Po ironijos dėl lietuvių kalbos O. Šurajevas tęsė:

„1. Deja, evoliucijos eigoje atsitiko taip, kad dauguma civilizuotų valstybių yra teisinės. Taip pat Lietuva. Suprantu, kad tau ir žmonėms, kurie simpatizuoja tavo „mintims“, atrodo, jog teisė, konstitucija ir žmogaus teisės yra nesąmonės, bet būtent dėl tokių „nesąmonių“ tau neskiria mirties bausmės, kai pagauna tave „gatavą“ prie vairo.

2. Sutinku, kad Lietuvoje vyksta p..., nes tokie žmonės kaip tu, su balandžio intelektu, gauna tiek viešo dėmesio ir kitiems balandžio intelektą turintiems piliečiams bando primesti savo „pilietinę poziciją“, kuri nėra nei pozicija, nei pilietinė. Aišku, kiekvienoje valstybėje yra kvailų „celebryčių“, kurios bando pasakyti kažką apie politiką, bet Lietuvoje bėda ta, kad tokius kaip tu palaiko daugybė žmonių.

3. Surengti mitingą tu gali kiekviename savo koncerte. Bet tikriausiai tu ir tavo vadybininkai pasirinksite vėl padaryti „paskutini turą“ ir nerizikuoti savo materialine gerove. Nors kartais „gatavas“ gali parašyti, kaip myli Lietuvą, nes vis dėl to iš jos gyveni, – užsienyje esi niekam neįdomus.

Šioje situacijoje aš nekvestionuoju tavo kūrybos, tavo gerų darbų, kurių, be abejo, yra (nors, pvz., Hitleris labai gerus kelius statė). Tiesiog noriu priminti, kad būtent tokie kaip tu veda Lietuvą degradacijos link.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taigi-

Taigi-  portretas
To asilo (dragūno) niekad nesiklausiau ir nesiklausysiu, vien pamačius jo snukį spaudoj, antipatija sukyla- idiotas kaip reta.

:)

:) portretas
Neprisigincysi cia daug, bet apie p. Surajeva isvis pirma karta isgirdau:)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių