Quantcast

H. Mackevičius papasakojo, kaip jaučiasi po skiepo „AstraZeneca“ vakcina: kažkaip daugiau tikėjausi

  • Teksto dydis:

Lietuvos humoristas ir vienas laidos „Dviračio žinios“ kūrėjų Haroldas Mackevičius pasidalijo mintimis apie pojūčius pasiskiepijus „AstraZeneca“ vakcina.

Įrašą apie tai, kaip jaučiasi po skiepo pastaruoju metu garsiai eskaluojama „AstraZeneca“ vakcina (naujasis jos pavadinimas „Vaxzevria“), žinomas vyras pirmosios šv. Velykų dienos rytą paskelbė asmeniniame socialinio tinklo „Facebook“ profilyje.

„Po „AstraZenekos“ skiepo. Pojūčiai. Po valandos pradėjo kaisti žandai. Tas jausmas, kai porą valandų padirbi ant saulės, ir grižęs jauti, kad truputį įdegei. Vakar vakare ir šiandien lyg turėčiau truputį tempetarūros, subfebriliai. Na, tas geras jausmas iš vaikystės, kai jau lyg gali eiti pas mamą padejuoti, kad sergi ir į mokyklą neisi, bet žinai, kad niekas nepatikės, ir čiuoši opapa očiačia kaip didelis. Daugiau nieko. Kažkaip daugiau tikėjausi. Gal reikejo palaukti to Jenseno vienakomponenčio? Įsivaizduokite, kokia pikanterija, dviejų vyrų Džonsono ir Džonsono šeimoje, gimė vakciniukas, pavarde Jensenas. Šitą jaučiu duos sertifikuotiems homofobams, tik bac ir viskas“, – rašė jis.

Primename, kad per praėjusią parą pirmąja vakcinos nuo koronaviruso doze paskiepyti 7753 žmonės, antrąja – 603 žmonės, sekmadienį pranešė Statistikos departamentas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

PAGRANDUKAS

PAGRANDUKAS portretas
tai čia kaip ir nauja ,,G I M I M O D I E N A ,,

Humoras

Humoras portretas
Laukiu nesulaukiu kada ateis jo eilė

ir DAR

ir DAR portretas
>>> o skand... TĘSINYS, tai statistika tik iš Didžiosios Britanijos gyvenimo [ vakcinavimo ]...
VISI KOMENTARAI 43

Galerijos

Daugiau straipsnių