Quantcast

Grupė „The Roop“ ir toliau skaičiuoja rekordus: Taline sulaukė įvertinimo

  • Teksto dydis:

Viena populiariausių Lietuvos grupių tituluojama „The Roop“ ir toliau skaičiuoja rekordus. Lietuvai šių metų „Eurovizijoje“ atstovavęs grupės kūrinys „Discoteque“ iki šios dienos muzikos klausymosi platformose jau perklausytas daugiau kaip 20 milijonų kartų.

Už šį pasiekimą grupės leidybinė kompanija „Warner Music Baltics“ „The Roop“ nariams ir visai komandai įteikė specialiai sukurtus įrėmintus plakatus su rekordiniais skaičiais, rašoma pranešime spaudai.

Aštuntą vietą Roterdame vykusioje šių metų „Eurovizijoje“ užėmusi daina yra sumušusi ne vieną lietuvišką klausomumo rekordą. Dar sausį „Discoteque“ tapo daugiausia perklausų surinkusia daina per 24 valandas Lietuvos teritorijoje, net penkias savaites iš eilės „Discoteque“ užėmė pirmąją vietą bendrame Lietuvos radijo stočių tope.

Kūrinio vaizdo klipas „YouTube“ pagerino visus lietuviškų muzikinių vaizdo klipų rekordus. Iki šios dienos „Discoteque“ vaizdo klipas „YouTube“ peržiūrėtas daugiau kaip 13 mln. kartų.

„The Roop“ taip pat pavyko prasibrauti į pasaulinį „Spotify Top 200 Global“ topą, kuriame tokie pasauliniai vardai kaip Dua Lipa, „Tones And I“ – ten „Discoteque“ užėmė 132-ąją vietą. „The Roop“ eurovizinė daina tapo šios vasaros hitu ne tik daugumoje Europos šalių, bet ir Pietų Afrikoje, Vidurio Rytuose, Indijoje, Rusijoje ir netgi tolimojoje Australijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių