Quantcast

Ginkluoti žmonės užpuolė prancūzų reperio Booba filmavimo grupę, sužeisti keli žmonės

Viename Paryžiaus priemiestyje naktį griaudėjo šūviai ir buvo sužeisti keli žmonės, šaunamaisiais ginklais ir beisbolo lazdomis ginkluotai gaujai įsiveržus į filmavimo aikštelę, kur buvo sukamas prieštaringai vertinamo prancūzų reperio Boobos (Bubos) muzikinis klipas, trečiadienį pranešė šaltinis policijoje naujienų agentūrai AFP.

42 metų muzikantas, viena didžiausių Prancūzijos repo žvaigždžių, yra įsivėlęs į viešą konfliktą su kitu reperiu Kaaris (Kari). Pernai Paryžiaus oro uoste tarp jų kilus peštynėms abu mėnesiui atsidūrė už grotų.

Paryžiaus šiaurės rytiniame Olnė su Bua priemiestyje apie vidurnaktį (1 val. Lietuvos laiku) vykusiame išpuolyje dalyvavo maždaug 15 žmonių, nurodė šaltinis, patvirtindamas ankstesnį radijo „Europe 1“ pranešimą.

Vienam žmogui buvo peršauta šlaunis, bet sužeidimas pavojaus gyvybei nekelia, nurodė šaltinis.

Pasak jo, incidento metu Boobos filmavimo aikštelėje tuo metu nebuvo.

Pranešama, kad pasala buvo surengta apleistame sandėlyje, kur buvo įrašinėjamas vaizdo klipas. Automobiliais atvažiavę užpuolikai paleido keturis šūvius į Boobos komandos narius, tuo metu pakavusius aparatūrą.

Tada jie puolė kitus filmavimo komandos narius geležiniais virbais ir beisbolo lazdomis. Vienas prodiuserių patyrė sunkią galvos traumą, dar vienas techninis darbuotojas buvo sunkiai sužeistas, pranešė televizija BFMTV.

Remiantis pranešimu, į koją sužeistas vyras yra Boobos 36 metų rinkodaros ir rėmimo vadybininkas.

Įvykio vietoje policijos pareigūnai rado dvi 9 mm kalibro pistoleto šovinių tūteles ir pradėjo tyrimą, informavo televizija.

Mišrių kovos menų dvikova?

Šio išpuolio organizatoriai kol kas nežinomi, bet sklinda kalbos, kad incidentas susijęs su dviejų reperių konfliktu, plačiai aprašytu ne tik Prancūzijoje, bet ir už jos ribų.

2018 metų rugpjūtį garsenybės susipešė Orly oro uoste, kai su savo palydomis skrido į koncertą Barselonoje. Pareigūnams teko laikinai uždaryti dalį terminalo, dėl incidento vėlavo skrydžiai.

EPA-ELTOS nuotr.

Mėnuo, praleistas vienutėse, ir didelės baudos nesumažino muzikantų priešiškumo vienas kitam. Vis dėlto jie pažadėjo išspręsti savo nesutarimus lapkritį Šveicarijoje susiremdami mišrių kovos menų (MMA) ringe dėl 2 mln. eurų sumos.

Bazelio mieste numatyta kova būsimiems žiūrovams kėlė didžiulių lūkesčių, nes abu priešininkai ir toliau nepraleido progos vienas kitą įsiutinti.

Šveicarija šiai dvikovai buvo pasirinkta todėl, kad žiaurios MMA kovos Prancūzijoje yra uždraustos.

Nugalėtojui turėjo atitekti 1,5 mln. eurų, o pralaimėjusiam – pusė milijono.

Tačiau praėjusią savaitę Šveicarijos pareigūnai atšaukė dvikovą sakydami, kad jie buvo suklaidinti dėl paties renginio pobūdžio. Artėjant susirėmimui reperiai ne kartą viešai apsikeitė grasinimais.

Dramblio Kaulo Krante gimęs 39 metų Kaaris pažadėjo atsigerti savo varžovo kraujo.

„Uždaužysiu tave mirtinai, kalės vaike“, – atrėžė Booba.

Booba susipyko su Kaaris, kai jis nepalaikė jo ginče su kitu prancūzų atlikėju Rohffu (Rofu).



NAUJAUSI KOMENTARAI

taip

taip portretas
jungiasi /menas/ su banditizmu kur /menas/ tik vadinasi ....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių