Quantcast

Gimus 5-tam vaikui K. Strolienė išgirdo paslaptingą diagnozę: prarado visus plaukus

Kiekviena mama dėl savo vaikų padarytų viską – tokia yra ir penkias atžalas auginanti verslininkė Kristina Strolienė. Tačiau ne visos mamos kalba ir apie kitą motinystės pusę.

Gimus paskutiniajai atžalai, Kristina susidūrė su paslaptinga alopecijos diagnoze, o netrukus po to prarado visus savo plaukus. 

Versli ir aktyvi moteris visuomet buvo įsitikinusi, kad jai pakaks ir vieno vaiko, tačiau likimas mėgsta krėsti pokštus. O ypač tada, jei įsimaišo ir meilė... Taip nutiko ir Kristinai, kai ji sutiko savo vyrą Povilą.

„Būtų tada kas nors pasakęs, kad susilauksiu dar keturių vaikų, būčiau sakiusi, kad kalba visiškas nesąmones. Tikrai niekada nenorėjau ir neplanavau, bet visa tai atėjo ir esu laiminga. Dievas ar kažkas iš aukščiau geriau žino, ko mums reikia. Tik reikia mokėti tai priimti“, – iš savo buvusių įsitikinimų šiandien juokiasi Kristina.

TV3 laidos stop kadras

Jos vyras Povilas, atvirkščiai, visada norėjo didelės šeimos. Tačiau liko supratingas ir Kristinos norams: „Jis, pamatęs mano būdą, leido man ir karjerą turėti, ir vaikus. Tikrai nedažnas vyras kartu su manimi galėtų auginti penkis vaikus.“

Penktojo vaiko pora susilaukė tada, kai abiem buvo 40 metų. Kristina ir Povilas neslepia – vaikelis buvo neplanuotas, mat po ketvirtosios atžalos gimimo, moteris pasakė – gana, dabar ji gyvens ne tik dėl vaikų, bet ir dėl savęs. Tačiau likimas ir čia iškrėtė pokštą...

Verslininkė bus visiškai atvira ir neslėps, kad žinia apie penktąjį nėštumą sukėlė šoką – būta visokių svarstymų. Ji atskleis, kas nulėmė sprendimą vis dėlto turėti ir šį vaikelį, bei su kokiomis problemomis susidūrė po to.

Dievas ar kažkas iš aukščiau geriau žino, ko mums reikia. Tik reikia mokėti tai priimti.

Alopecija – ne nuosprendis

Su alopecija moteris jau buvo susidūrusi ir anksčiau – tuomet Kristina prarado 60 proc. savo plaukų. Tačiau šįsyk, gimus penktajam vaikui, viskas buvo kur kas sudėtingiau. Supratusi, kad neteks visų plaukų, moteris tai priėmė itin sunkiai. Ji atvirai papasakos, kaip išgyveno šią diagnozę bei kaip į ją reagavo vyras ir vaikai.

Kad Kristina priimtų naują realybę, prireikė nemažai laiko ir daug darbo su savimi. Prasidėjus gydymui, keitėsi ne tik Kristinos svoris, bet ir nuotaikos – sunkių momentų išvengti buvo neįmanoma. Tačiau šiandien Kristina ne tik įveikė gydymą, bet ir jo pasekmes.

„Pasaulis pagal moteris“ – sekmadieniais 10 val. per TV3!



NAUJAUSI KOMENTARAI

esmė ne kiek veisiasi kokioj Afrikoj

esmė ne kiek veisiasi kokioj Afrikoj portretas
Esmė kiek turi energija naudojančių . taršą skleidžiančių prietaisų ir priemonių. Jievopos vienas gyventojas garantuotai teršia ir šildo kiek 5 o gal visi 10 afrikanerių.

X

X portretas
Dabar pilna apsaugos priemonių ir nereikia ieškot kaltų.

pagarba

pagarba portretas
šiai šeimai.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių