Quantcast

Gimtadienio proga G. Gurevičiūtė nusprendė atsijauninti

  • Teksto dydis:

Gintarė Gurevičiūtė šiandien švenčia savo 29-ąjį gimtadienį, kurį mergina sutiko kiek neįprastai- medicinos klinikoje atlikdama visų pasaulio žvaigždžių itin mėgstamą grožio procedūrą - PRP. Specialistė iš venos paėmė Gintarės kraujo, išskyrė trombocitais praturtintą plazmą ir suleido į probleminę sritį. Paklausus, kodėl savo gimtadienį nusprendė sutikti būtent grožio kėdėje ir ar tai kažką reiškia, Gintarė sako, jog tai tik sutapimas.

„Pastaruoju metu daug dirbu ir apie artėjantį gimtadienį nebuvo kada galvoti. Artėjančią šventę priminė prieš porą dienų suskambėjęs priminimas telefone. Deja, procedūra jau buvo suplanuota, tad atšaukti negalėjau. Nusprendžiau, kad gal visai simboliška taip paminėti paskutinį savo dvidešimtąjį gimtadienį”, – atviravo Gintarė.

Gintarė garsėja kaip natūralaus grožio atstovė ir visiškai nebijo nuvilti savo gerbėjų, mat ši procedūra yra visiškai natūrali. Tai būdas tavo paties kūno ištekliais priversti organizmą veikti 40% aktyviau. Pasirodo, trombocitai išskiria tam tikrus augimo faktorius, kurie „įjungia“ natūralius odos atsinaujinimo ir gydymo mechanizmus, pagreitina sveikų odos ląstelių atsiradimą ir dalijimąsi. Oda akivaizdžiai atjaunėja ir paskaistėja.

Šia vampyriška procedūra mergina susigundė neatsitiktinai, ji padeda išsaugoti jaunystę tokioms žvaigždėms kaip Demi Moore, Madonna ar Kim Kardashian.

„Po kelionės Amerikoje kaip niekada pradėjau vertinti savo jaunystę. Atsisakiau niekur nevedančių vakarėlių, dar daugiau ėmiau sportuoti ir labiau žiūrėti, ką valgau. Išgirdusi apie galimybę priversti savo odos ląsteles dirbti taip, kaip jos tai darė, kai man buvo 16-os, susigundžiau ir nesuklydau. Tai jau antroji procedūra iš trijų ir žmonės kaip niekad ėmė žarstyti komplimentus. Didžiausias komplimentas privertęs mane džiaugtis sprendimu buvo iš mano grimuotojos, kuri daro makiažą kiekvieną savaitę ketvirtus metus iš eilės. Kaskart atsisėdus į jos kėdę girdžiu priekaištus, kad negeriu vandens, pervargstu ir nenaudoju kremų, nes visa tai ji išskaito iš mano odos. Kai dėl kelionių mes nesimatėm daugiau nei mėnesį, ji maloniai nustebo ir privertė džiaugtis mane, pastebėjus, kad oda kaip niekad graži”, - sakė Gintarė.

Jauna moteris supratusi, kad procedūra itin veiksminga sako, kad gerais dalykais dalintis negaila ir nusprendė pasidalinti viso proceso eiga LNK laidoje „Bus visko”, kurioje žiūrovai matys nesuvaidintas emocijas ir tikrą kraują. Tuo metu jos kolegė Simona Albavičiūtė - Bandita nusprendė išbandyti ozono procedūrą, kurios pagalba išryškinamas veido kontūras ir atsisveikinama su net ant liekno veido atsirandančiu pasmakriu.

„Domėjausi ozono procedūra ir sužinojau, kad ji - skausminga, nes po oda patekęs ozonas negailestingai sklaido riebalus. Skamba bauginančiai, tačiau panašu, kad tai labai veiksminga, o svarbiausia – natūralu “, – sako Simona. Šį sekmadienį 16 val. „Bus visko“ laidoje merginos ne tik parodys kaip viskas atrodo iš tiesų, bet ir pasidalins tikraisiais įspūdžiais tiesiai iš grožio kėdės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių