Quantcast

„G&G Sindikato“ palaikymas Lietuvos paralimpiečiams: lai šie žodžiai skamba jūsų širdyse kaip mantra

  • Teksto dydis:

Lietuvos hiphopo grupė „G&G Sindikatas“, palaikydama Lietuvos sportininkus šiandien prasidedančiose Tokijo Paralimpinėse žaidynėse, dedikuoja visiems paralimpiečiams sumiksuotą savo dainos ištrauką ir linki, kad ji gyventų sportininkų širdyse kaip mantra: „tie, kurių bijo visi, bijo tų, kurie nieko nebijo“.

„Ši mintis pirmiausia kilo norint išreikšti palaikymą Lietuvos vyrų golbolo rinktinei, kurios esamus ir buvusius narius žinome jau ne vienerius metus. Šie neregiai sportininkai, jų atsidavimas ir kovojimas iki galo yra ir mūsų pačių įkvėpimo šaltinis. Todėl siunčiame muzikinį palaikymą paralimpiečiams. Lai šie žodžiai skamba jūsų širdyse kaip mantra“, – sako „G&G Sindikato“ nariai Kastytis Sarnickas–Kastetas ir Gabrielius Liaudanskas–Svaras.

Šešiolika kartų pakartotos eilutės „tie, kurių bijo visi, bijo tų kurie nieko nebijo“ – įkvepianti ištrauka iš „G&G Sindikato“ 2017 metais sukurtos dainos „Tiems, kurie nieko nebijo“. Ji tiesiogiai nusiųsta visiems paralimpinės rinktinės sportininkams – naudojimui jų treniruotėse, apšilimo metu ir visur, kur šie žodžiai gali sportininkus įkvėpti.

Lietuvos vyrų golbolo (aklųjų riedulio) komandos nariai ne kartą interviu yra sakę, kad prieš atsakingas rungtynes „užsiveda“ klausydamiesi hiphopo.

Lietuvos golbolo vyrų rinktinė 2016 metais Rio de Žaneiro Paralimpinėse žaidynėse iškovojo aukso medalius ir nuo trečiadienio Tokijo Paralimpiadoje gins paralimpinių čempionų vardą. Lietuvos golbolo vyrų rinktinę Tokijo paralimpinėse žaidynėse sudaro 6 žaidėjai: Mantas Brazauskis, Artūras Jonikaitis, Nerijus Montvydas, Genrik Pavliukianec, Justas Pažarauskas, Marius Zibolis, treneris Valdas Gecevičius.

Be golbolo komandos, Tokijuje taip pat varžysis neregys plaukikas Edgaras Matakas, dziudo imtynininkas Osvaldas Bareikis bei 3 lengvaatlečiai: Oksana Dobrovolskaja, Donatas Dundzys ir Andrius Skuja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

algis

algis portretas
kodel sitas saulys neina pagalbon pasienio tarnybai?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių