Quantcast

Generalinės repeticijos metu – pokytis D. Montvydo pasirodyme

Trečiadienis eurovizinėje Donato Montvydo dienotvarkėje – ne mažiau svarbus nei ketvirtadienio pusfinalis, mat generalinę repeticiją stebi užsienio komisija, o nufilmuoti pasirodymai bus rodomi tuo atveju, jei tiesioginė transliacija nutrūktų. Prieš generalinę repeticiją užlipęs į sceną Lietuvos atstovas pasirodyme pakeitė vieną detalę.

Dainininko stilius išlieka tas pats – jis pasirodys su juodomis kelnėmis, blizgiais sportbačiais bei baltu odiniu švarku, tačiau pastarąjį jis nusimeta prieš pat salto. Tokį sprendimą dainininkas priėmė kartu su į Stokholmą antradienį atvykusiu Mariumi Stanevičius. Jis tikino, kad vaizdu per televizoriaus ekraną po pirmojo bandymo scenoje – jis patenkintas.

„Vaizdas labai geras, nes įvyko šiokie tokie pasikeitimai: Donatas gerai jaučiasi ir puikiai viską atlieka. Manau, kad tai – pliusas ir netikėtas dalykas, nes jis nusiima švarkelį“, – sako stilistas.

M. Stanevičiaus žodžiais, taip daryti nutarta tiek dėl patogumo, tiek režisūriniais sumetimais. „Dainą mes tarsi suskirstėme į du etapus: iki šuoliuko ir po šuoliuko. Norėjome parodyti, kad Donatas turi gražias formas ir paprastai bei aiškiai užbaigti dainą, neakcentuojant baltos spalvos. Tai – tarsi du labai panašūs ir kartu skirtingi įvaizdžiai“, – aiškino M. Stanevičius.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

KK

KK portretas
Siaubelis.

Benq

Benq portretas
Šaunuolis! Viskas labai labai gražu!!! Didžiausias palaikymas!

m.g.

m.g. portretas
Šaunuolis !Džiaugiamės ir palaikome.Linkime nekreipti dėmesio į susireikšminusius ir depresuotus bei pavydo sugraužtus tautiečius. Didelės sėkmės!!!
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių