Quantcast

Garsiausios Lietuvos ir D.Britanijos astrologės: nelaimės Naujųjų naktį – tik pradžia

  • Teksto dydis:

„Nelaimės ir sunkumai Naujųjų naktį - tik pradžia to, kas kai kurių Zodiako ženklų laukia pirmą šių metų pusmetį iki liepos vidurio“, - it sutarusios teigia garsiausia Lietuvos astrologė Palmira Kelertienė ir žvaigždžių astrologe D.Britanijoje vadinama Michele Knight.

47-erių Michelle Knight pasakoja, ko atėjusiais 2014-aisiais verta pasisaugoti, ir ką daryti, kad metai taptų sėkmingais. Moteris garsėja itin tiksliomis prognozėmis ne tik paprastiems žmonėms, bet ir pasaulinio garso žvaigždėms. Garsi dainininkė Leona Lewis, komikas bei aktorius Russelas Brandas, aikštingojo dainininko Ozzy Osbourno žmona Sharon Osbourne. Tai - tik kelios garsios pavardės žmonių, kurie mielai lankosi pas Michele, norėdami sužinoti, ką jiems žada žvaigždės. Todėl į garsios astrologės patarimus, kuriuos išgirsite, įsiklausyti tikrai verta.

Kadangi pagal kinų astrologiją Naujieji metai prasidės tik naktį iš sausio 30-osios į sausio 31-ąją, lietuvių astrologė Palmira Kelertienė kviečia visus surengti nedidelę, tačiau pagal tam tikras taisykles suruoštą vakarienę ir pamaloninti arklį, valdysiantį iki metų pabaigos. Beje, įspėjimai apie gresiančius nemalonumus šiais metais laukia ne vieno.

Likus savaitei iki Naujųjų, astrologė įspėjo metus palydėti kuo ramiau. Mat Naujųjų metų naktis pagal planetų išsidėstymą buvo šėtono diena. Tą naktį, pasak astrologės, buvo itin didelė nelaimių, gaisrų, neramumų tikimybė. Ir astrologės spėjimas buvo itin teisingas. Naujųjų naktį visoje Lietuvoje užregistruoti šimtai pareigūnų ir medikų iškvietimų dėl muštynių, barnių, susižalojimų. Šiandien garsi astrologė tikina norinti visus įspėti ir dėl pirmo metų pusmečio. „Kai kuriems arklio metai išties sėkmingi, tačiau daugeliui ženklų arklys kaip reikiant įspirs metų pradžioje“, - teigs astrologė.

Tad kokių ženklų laukia sėkmė, o kuriems vertėtų pasisaugoti šiemet? Kokios dvi datos šiemet pavojingiausios visiems iš eilės? Kokios spalvos drabužius vilkėti, kad sektųsi ir nestokotumėte laimės, pinigų ir energijos, - žiūrėkite šį pirmadienio vakarą gyvenimo būdo laidoje  „Nuo... Iki...“ 20.25 val.per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nujo

Nujo portretas
Visos būrėjos paženklintos satan ženklu, nes jam tarnauja. Pabuvę atgailaukite.

Robertas

Robertas portretas
Baisios tos raganos. Nors kvitus imkite, kalbas įrašinėkite.

Tai metais viskas ok

Tai metais viskas ok portretas
Raganos neatspėjo, šarlatanes norejo blogio.palmira šiais metais20 kaip tik žadėjo geriausius metus verslininkams, keliautojams,o pandemijos nerodė, nesakė. Vadinadi ji yra tik šarlatanę, nieko verta sena blogio kerėtoja .
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių