Quantcast

Garsi trenerė R. Vilkienė patyrė COVID-19 komplikacijas: atsidūrė reanimacijoje

  • Teksto dydis:

Garsi trenerė Rasa Vilkienė feisbuke pranešė, kad užsikrėtė koronavirusu ir susidūrė su rimtomis ligos komplikacijomis. Į reanimaciją patekusi moteris perspėjo saugoti save ir savo šeimas.

„Man truputį yra geriau. Tai rašau su dideliu prašymu, saugokite save ir savo šeimas. Aš negalvojau, kad mane taip gali suimti, aš prakentėjau 12 dienų, bet, kaip matote, neišsikapsčiau pati... Esu reanimacijoj ir tikiu, kad pagysiu. Nors gydytojas pasakė, kad organizme jau buvo kritinė situacija su deguonimi, tai pačiu laiku buvo suteikta pagalba. Labai noriu jumis pasidžiaugti, kiekviena atskirai ir kartu, kad jūs sportuojate ir nepasiduodate. AČIŪ už sąmoningumą.

Laukiu treniruočių, nes, kaip sakiau, neprisimenu, kada esu sirgusi.

Laukiu rugsėjo 12 dienos stovyklos, nes tai buvo pats fainiausias laikas per šią vasarą ar net per šiuos metus, nes apie ją svajojau daug metų. Tikiu, kad rugsėjo 12 dieną galėsiu susitikti su naujomis moterimis, gal ir jūs kuri prisijungsite.

Stiprybės, nepamirškite pajudėti nors 30–45 minučių.

Mane nuo priepuolių išgelbėjo būtent kvėpavimo gimnastika 3 kartus per dieną.

Jei užduosite klausimą, ar skiepytis, sakysiu, spręsti jums. Bet saugotis ir laikytis visų priemonių reikia. Tai būkime sąmoningi, mums reikia sveikų žmonių. Tiems, kam yra 70, taip, rekomenduoju skiepytis, nes jie miršta ne nuo covid, o nuo covido sukeltų plaučių komplikacijų, tai yra trūkumas deguonies, ir uždūsta.

Šiuo atveju man ir yra plaučių uždegimas. Apkabinu, bučiuoju. Tikiu, kad jau greitai būsiu su jumis ir labai noriu paskatinti jungtis į 28 dienos atsilenkimų iššūkį – liekna talija! Nepasiduokime, būkime kartu“, – rašė R. Vilkienė.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Niki

Niki portretas
Garsi?? Kad tokio garsumo dar negirdejau

Matomai

Matomai portretas
Nesiskiepijus... gi šita

bet

bet portretas
Sakykit, pavydėkit kiek norit, bet jos kūnas tobulas.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių