Quantcast

G. Ramsay šeimoje netektis – po persileidimo neteko penkto vaiko

  • Teksto dydis:

Gordono Ramsay (Gordono Ramzio) šeima „gyja“ po tragiško žmonos Tanos (Teinos) persileidimo.

Tana buvo penkis mėnesius nėščia, laukėsi penkto poros vaiko, sūnaus.

„MasterChef“ žvaigždė apie netikėtą 41 metų Tanos nėštumą paskelbė praėjusį mėnesį, per laidą „The Late Late Show with James Corden“.

Toje laidoje garsusis šefas, kalbėdamasis su vedėju Jamesu Cordenu (Džeimsu Kordenu) apie savo vaikus, padarė pauzę ir paskui pasakė: „Taip, trys mergaitės ir berniukas, ir ... dar vienas pakeliui.“

Dabar 49 metų G. Ramsay feisbuke pasidalijo liūdnomis naujienomis: pirmadienį jis paskelbė oficialų pareiškimą, kad savaitgalį šeima neteko savo dar negimusio kūdikio.

„Labas, žmonės, Tana ir aš norime jums labai padėkoti už jūsų paramą pastarąsias porą savaičių. Mes išgyvenome sukrečiantį savaitgalį, Tana, deja, patyrė persileidimą“, – parašė jis ir nurodė, kad žmona buvo penkis mėnesius nėščia ir laukėsi sūnaus. Prie pareiškimo šefas pridėjo nuotrauką, kurioje bučiuoja žmoną, sveikindamas ją su medaliu po pusės triatlono trasos „Ironman“.

„Mes drauge gyjame kaip šeima, bet norime dar kartą visiems padėkoti už visą nuostabią jūsų paramą ir gerus palinkėjimus“, – pridūrė G. Ramsay.

Jis taip pat išreiškė padėką Londono Portlando ligoninės komandai, padėjusiai jiems šiuo sunkiu metu: „Ypač norėčiau nusiųsti didelę padėką nuostabiai komandai Portlando ligoninėje už viską, ką jie padarė.“

Gordonas ir Tana turi 18-metę Megan, 16-mečius dvynius Holly (Holi) ir Jacką (Džeką), ir 14-metę Matildą, meiliai vadinamą Tilly (Tili).

Pora per savo fondą „The Gordon and Tana Ramsay Foundation“ renka pinigus ligoninei „Great Ormond Street Hospital“, kad padėtų rimtai sergantiems vaikams gauti specialų gydymą, prieigą prie novatoriškų gydymo metodų ir naujausią medicininę įrangą.

Pareiškime fondo puslapyje „JustGiving“ pora priduria: „Drauge mes taip pat investuojame į šios ligoninės rekonstrukciją, kad suteiktume moderniausias sąlygas, atitinkančias šios ligonės pasaulinės klasės priežiūrą.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių