Quantcast

G. Martirosian apie mylimojo V. Žalos dalyvavimą Dakare: manau, bus daugiau žilų plaukų

  • Teksto dydis:

Žaviosios Gabrielės Martirosian šiandien pilna visur – savaitgalį galima išvysti ekrane ant didžiųjų TV projektų scenos, atvykus į renginį – pamatyti kaip vedėją, o važiuojant automobiliu jos balsas skamba iš radijo studijos. Gabrielės gyvenimo aprašyme –  ir dar vienas itin svarbus įrašas. 2008 metais ji pelnė „Mis Lietuvos“ titulą.

Šį antradienio vakarą, 20 val., per LNK laidoje „Bus visko“ – interviu ne tik apie Gabrielės sėkmę, bet ir sėkmės  kainą.

Kalbėdama apie konkurso „Mis Lietuva“ karūną, moteris prisipažins: „Konkursas padarė žalą mano emociniam kūnui, įskiepijo nepasitikėjimą savimi ir įdėjo „aš nepakankama“ etiketę. Niekas man jos neužklijavo, aš pati sau užsiklijavau. Ir su tuo gyvenau daug metų, kol turbūt pasiekiau emocinį dugną ir jaučiausi nebeturinti gebėjimų daryti nieko“. 

Moteris prisimins savo modelio karjeros pradžią ir tėvų sprendimą savo 16 metų dukterį išleisti dirbti į Japoniją. „Vyko diskusija tarp mamos ir tėčio, ar mane iš viso reikėtų leisti. Juk turėsiu mokytis eksternu, gal mokslai nukentės? Mano tėtis buvo prieš, mama už. Ir gerai pamenu mamos klausimą, kurį uždavė tėčiui: „Ar tu jai gali pažadėti, kad suteiksi galimybę gyventi Japonijoje ir ten dirbti? Jeigu gali suteikti tokią galimybę, tada ji nevyks“. Suprantam, ką jis atsakė – niekas niekada negali suteikti tokios atsakomybės ir prisiimti tokio pažado, kad štai aš tave galėsiu išleisti, apmokėti ir tu būsi ten“, – pasakos moteris.

Akivaizdu, kad susidūrė skirtingi pasauliai, iš pažiūros gal net nesuderinami. Bet gyvenime taip nutinka, kad detalės, kurios, rodos, niekada nesusidės kartu, tiesiog susijungia taip, lyg ir turėjo būti.  Šis atradimas be galo žavus ir mane labai nustebino. Manau, kad tikrai bus daugiau žilų plaukų po šių lenktynių.

Gabrielė prabils ir apie darbą tiesioginiame eteryje bei ekstremalias situacijas, kurios nutinka. „Mano kolega yra pasakęs, kad tik ekstremaliose situacijose pats įsitikini savo profesionalumu. Nes mes galim užmigti –  viską aš žinau, viską aš moku. Tačiau štai, dovanėlė, pasitikrink! O tų ekstremalių situacijų tikrai būna. Yra ir atlikėja nukritusi nuo scenos, ir mikrofonai neveikę, ir gumą reikėjo tempti. Yra tekę prieš pat transliaciją išgirsti, kad scenarijaus nėra“, – sakys G. Martirosian.

Gabrielė prabils ir apie santykius su Dakaro lenktynininku Vaidotu Žala. Paklausta, kaip jautėsi, kuomet sekė Vaidoto kelionę Dakaro dykuma, ji pirmą kartą viešai prabils apie santykius.

„Akivaizdu, kad susidūrė skirtingi pasauliai, iš pažiūros gal net nesuderinami. Bet gyvenime taip nutinka, kad detalės, kurios, rodos, niekada nesusidės kartu, tiesiog susijungia taip, lyg ir turėjo būti.  Šis atradimas be galo žavus ir mane labai nustebino. Manau, kad tikrai bus daugiau žilų plaukų po šių lenktynių. Man atrodo, kad manyje yra tokie normalūs žmogiški jausmai, jautriai gražios emocijos. Turbūt kiekvienas, jeigu save pastatytų į tokią situaciją, jaustųsi taip, kaip aš jaučiuosi. Ir neramu, ir rūpi – visa emocijų paletė“, – sakys moteris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Uzuojautos

Uzuojautos portretas
Infantilumas taip ir nepaliko sios mergaites...

Laima

Laima portretas
Graži, protinga ir talentinga.O kad ieško savo žmogaus, tai normalu.Ne visiems ir visoms pavyksta patirti meilę "iš pirmo žvilgsnio"

Vanda

Vanda portretas
Gabriele puikiai atrodo eteryje - menkina ja tik tie,kuriems iki jos lygio,kaip iki menulio,,,O asmeninis gyvenimas ,tai yra kiekvieno musu reikalas - islupa tik zurnalistai... Zaviuosi ir Zalos istverme,jo visada gera,pozityvia nuotaika -gal vanagas geriau..??!..Sekmes jums ! Mylekites !
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių