Quantcast

G. Alijeva apie po M.A.M.A. apdovanojimų gautą protokolą: ir jūs gaunate baudą už ėjimą į darbą?

  • Teksto dydis:

Kaune vykę muzikos apdovanojimai M.A.M.A. sukėlė didelį šaršalą visuomenėje. Žmonės piktinosi renginio dalyvių neatsakingumu: internautų kritikos strėlės į žinomus žmones smigo ir dėl kaukių nedėvėjimo, ir dėl atstumo nesilaikymo. Kauno apskrities policija jau pradėjo 42 administracines bylas pavieniams asmenims, o dainininkė Goda Alijeva feisbuke pranešė, kad ją taip pat pasiekė administracinio nusižengimo protokolas.

Moteris gautu administracinio nusižengimo protokolu pasidalijo socialiniame tinkle „Instagram“. Kaip matyti G. Alijevos paviešintame dokumente, jai protokolas surašytas remiantis Administracinių nusižengimų kodekso (ANK) 45 straipsnio 4 dalimi.

Remiantis ANK, dainininkei teks sumokėti nuo 500 iki 1,5 tūkst. eurų baudą. Tačiau dokumente taip pat priduriama, kad pirmą kartą gali tekti mokėti pusę minimalios baudos, t. y. 250 eurų

„Žmonės, ir jūs gaunate baudą už tai, kad einate į darbą? Kas keisčiausia, jog paprašiau man atsiųsti visą informaciją, kuo esu kaltinama ir kokį nusižengimą padariau. Bet kam smulkintis, iškart gavau baudą! Ir dar noriu pabrėžti, jog sutiksiu su viskuo, jei tik padariau kažką ne taip. Bet čia kažkaip man viskas keistai“, – socialiniame tinkle rašė žinoma moteris.

Noriu pabrėžti, jog sutiksiu su viskuo, jei tik padariau kažką ne taip. Bet čia kažkaip man viskas keistai.

„Visi pavargom nuo to karantino, bet laikas grįžti į normalų gyvenimą! Laikas išmokti gyventi kitaip. Saugotis, testuotis, bet dirbti ir laisvai judėti! Juk ne vienas imunologas patvirtino, jog karantinas veikia tik pirmus kelis mėnesius. Dabar reikia imtis kitų priemonių! Leiskite žmonėms dirbti ir užsidirbti!“ – savo paskyroje neviltį liejo dainininkė.

Muzikos apdovanojimuose M.A.M.A. dainininkė G. Alijeva pasirodė kartu su kitomis grupės „69 Danguje“ narėmis Karina Krysko ir Nijole Pareigyte-Rukaitiene.

„Mes buvome pakviestos įteikti apdovanojimą. Filmavimo metu visi laikėsi saugumo. Organizatoriai profesionaliai atliko savo darbą, laidoje buvo rodomi seni įrašai, kurie papiktino daugumą, bet tokie tie televizijos triukai“, – taip įrašą socialiniame tinkle „Instagram“ baigė žinoma moteris.

Primename, kad policija dėl šio renginio pradėjo 42 administracines bylas. Kaip pranešė policija, teisenos pradėtos dėl kaukių nedėvėjimo, numatytų atstumų nesilaikymo. „Aštuoniems asmenims, kurie sutiko, jog administracinio nusižengimo protokolas su nurodymu susimokėti baudą jiems būtų išsiųstas elektroniniu paštu, pareigūnai tai jau padarė. Asmenys per numatytą terminą turi susimokėti po 250 eurų“, – rašoma policijos pranešime.

Taip pat pranešama, kad dar dvylika žmonių gavo šaukimus atvykti į policijos įstaigą administracinio nusižengimo protokolo surašymui. „Ne visi pavieniai asmenys bendradarbiauja su policijos pareigūnais, kai kurie prašo bendrauti per jų vadybininkus ar advokatus“, – teigia Kauno apskrities policija.

Praėjusį pirmadienį policija pradėjo administracinę teiseną ir transliacijos organizatorių atžvilgiu, visą savaitę buvo renkama informacija ir duomenys, susiję su filmavimu. Pareigūnai taip pat analizavo tiesioginės transliacijos bei „Žalgirio arenos“ vaizdo stebėjimo kamerų įrašus.

Anot Kauno policijos, organizatorių buvo prašoma įvairių dokumentų dėl transliacijos ir joje dalyvavusių žmonių. „Organizatoriai bendrauja ir bendradarbiauja su policijos pareigūnais, savaitės eigoje pateikė prašomus dokumentus, pareigūnai pradėjo jų analizę“, – pažymėjo policija.

Apie galutinius priimamus sprendimus teisėsauga žada informuoti vėliau.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cioce

cioce portretas
gal Kaunas gali paremti Kaukėno fondą vėžiu sergantiems vaikams? nors kokiu keletu tūkstančių???? ne tik tuos ale meninikus

Demokratas

Demokratas portretas
Komentarų rašytojai pikti ir pavydūs varguoliai

bandom

bandom portretas
...atspėti, kur ir ką ji dirba _Žalgirio arenoj rūbininke? Pas kurį nors vieną organizatorių aprengėja? Gal "rūpams" kelnes siuva ir prieš einant į sceną pataiso klostes? Gal vičiūnų bufetava arenai priskirta?
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių