Quantcast

„Finalo ketvertą“ laimėjo vaikų darželio muzikos mokytoja

  • Teksto dydis:

Sekmadienį LNK televizijos eteryje nugriaudėjo įspūdingas muzikinio projekto „Finalo ketvertas“ superfinalas. Dėl 10 000 eurų prizo kovojo Gabrielė Banevičienė-Gabi, Indrė Juodeikienė, Gintarė Korsakaitė ir Algirdas Daumantas.

Žiūrovai visą savaitę galėjo rinkti savo mylimiausiąjį internetiniame portale. Įspūdingą palaikymą gavo G. Banevičienė-Gabi, surinkusi daugiau nei 95 tūkstančius žmonių balsų. Vis dėlto internautų simpatijos finale neturėjo lemiamo balso.

Šou prasidėjo įspūdingais ketverto pasirodymais su ryškiausiomis Lietuvos žvaigždėmis. I. Juodeikienė pasirodė su Merūnu, G. Banevičienė-Gabi atliko dainą su Monika Marija, G. Korsakaitė dainavo su Lietuvai „Eurovizijos“ dainų konkurse atstovausiančiu Jurijumi Veklenko, o Algirdas Daumantas duetu dainavo su Ieva Zasimauskaite.

Teisėjų sprendimu svarbų pranašumą gavo G. Korsakaitė, galėjusi rinktis sau priešininką. Pirmoji dvikova vyko tarp jos ir vienintelio superfinale dalyvavusio vyruko – Algirdo Daumanto.

„Nebūsiu paslaptingas, manau, turim pirmąjį finalistą. Algirdai, manau, tau reikės ilgiau pasistengti ir įrodyti, kad tavimi patikėtų. Sveikinu su pasirodymu, bet mano akimis, finalistė yra Gintarė“, – sakė Vidas Bareikis. Žiūrovų sprendimu būtent G. Korsakaitė tapo šios dvikovos laimėtoja.

Antrojoje superfinalo dvikovoje pasirodžiusios G. Banevičienė-Gabi ir I. Juodeikienė sulaukė milžiniško žiūrovų palaikymo. Beveik penki tūkstančiai žiūrovų nusprendė, kad dėl pagrindinio prizo galėjo kautis vaikų darželio muzikos mokytoja iš Kretingos I. Juodeikienė.

Vedėjams paklausus, kas, teisėjų nuomone, turėtų nugalėti šią kovą, V. Bareikis buvo konkretus ir ištarė Indrės vardą. „Tu per šį projektą belekaip užaugai, tu turi tiek daug pasakyt. Papasakok pedagogams savo sėkmės istoriją, tai įkvėps labai daug žmonių, tu visai kitokia. Tu neši žinią, tai yra labai svarbu“, – teigė jis.

„Jos ir skirtingos, ir vienodos. Ką galėčiau pažadėti, tai Londono įrašų studijoj padovanoti dainą. Šis pažadas išsipildys“, – merginas nustebino Egidijus Dragūnas-SEL.

Žiūrovų sprendimu milžiniška persvara „Finalo ketvertą“ ir 10 000 eurų laimėjo vaikų darželio muzikos mokytoja iš Kretingos I. Juodeikienė. Už ją balsavo net 70 proc. žiūrovų.

„Negaliu patikėt... Ačiū labai... Džiaugsmas, mano svajonė galės pradėti pildytis“, – ašarų nevaldė nugalėtoja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių