Quantcast

Filmas „Didžioji kelionė“: kas nutinka, kai žioplokas gandras vaikus pristato ne ten?

  • Teksto dydis:

„Vienas iš visais laikais vaikus labiausiai dominusių klausimų buvo „tai iš kur aš atsiradau?“. Mes į tai pažvelgėme su šypsena ir sukūrėme nuotykių filmą šia tema, tačiau įpainiojome ir netikėtumų – kas būna, kai gandras „krovinį“ pristato truputį ne ten, kur turėjo“, – juokiasi jau šį savaitgalį, nuo gegužės 3 dienos, Lietuvos kino teatruose pasirodysiančio nuotaikingo lietuviškai įgarsinto animacinio filmo „Didžioji kelionė“ kūrėjai.

Visiems seniai žinoma, kad vaikus atneša gandrai. Ir ne vien žmonių vaikus, bet ir gyvūnų jauniklius. Laimingiems tėvams gabendamas pandos naujagimį, vienas žioplokas gandras supainioja adresus ir siuntinį atgabena rudajam lokiui. Jokių vaikų neužsisakinėjęs, lokys iš pradžių sutrinka, o supratęs, kas nutiko, nusprendžia pats nugabenti jauniklį tikriesiems tėvams.

Lokio idėja netrunka sulaukti palaikymo ir netrukus susiformuoja visa keliautojų kompanija: briedis, kiškis ir tigras. Tolimoje ir nuotykių pilnoje kelionėje bičiulių laukia daugybė staigmenų, netikėtų kliūčių, sunkumų ir džiaugsmingų atradimų.

„Palengvinome tėvų dalią ir su vaikais pažiūrėjus šią juostą, bent trumpam patenkinsime mažųjų smalsumą. Tiesa, vaikai kino teatre gaus kur kas daugiau nei tik atsakymą į vieną klausimą. Tai istorija apie tai, jog daugelį klaisų įmanoma ištaisyti, jei tik labai to nori, apie gražią draugystę, prieraišumą ir pagalbą vienas kitam“, – sako scenaristas Billy Frolickas.

„Didžiosios kelionės“ kūrėjai stengėsi sujungti dvi svarbias dalis į vieną vietą – širdyse ilgai išliksiantį pasakojimą bei šventę akims. Būtent todėl prie juostos darbavosi didžiulis būrys talentingų animatorių.

Kaip baigsis ši istorija? Kas būna, kai gandrai supainioja adresus? Ar mažasis pandos jauniklis ras savo tikruosius tėvus? Tai pamatysime jau šį penktadienį kino teatruose pasirodysiančioje animacinėje juostoje visai šeimai „Didžioji kelionė“!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių