Quantcast

„Eurovizijos“ atrankų lyderis Jurijus pristato konkursui skirtą kūrinį

  • Teksto dydis:

Nacionalinė „Eurovizijos“ atranka įgauna pagreitį, jau artėjantį šeštadienį paaiškės galutinis finalininkų sąrašas. Puikiai pasirodęs ir žiūrovų bei komisijos simpatijas pelnęs atlikėjas Jurijus Veklenko iki šiol viešai nepristatė konkursui skirto kūrinio „Run With The Lions“. Šiandien vaikinas pristato studijinę dainos versiją ir atskleidžia daugiau detalių apie savo dalyvavimą.

Ramus, pozityvus ir taktiškas – toks yra Jurijus Veklenko. Pirmąjame nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos etape pademonstravęs ne tik puikų balsa, bet ir daugybės komplimentų sulaukusį jo pasirodymą su kūriniu „Run With The Lions“.

Pasak talentingo vaikino, šis jo dalyvavimas, tai apgalvotas žingsnis, kuriam šiuo metu sutelktas visas dėmesys ir pastangos, o kūrinys – puikiai atspindintis ir paties atlikėjo asmenybę.

„Daina yra apie laisvės pojūtį, kuris mus užvaldo, kai mes pagaliau perlipame per save, nugalime savo baimes ir išlendame iš tų tamsių vietų, kur slepiasi mūsų svajonės. Juk kiekvienas iš mūsų nori bėgt kartu su liūtais! Visi mes turime tą žvėrį, tą degantį norą daryti tai, kas mus daro laimingais ir verčia jaustis visaverčiais“, – atvirauja Jurijus.

Jurijus jau ne vieną kartą stovėjo „Eurovizijos“ atrankų scenoje, o 2015 metais atlikėjas kartu su Lietuvos atstovais Monika Linkyte ir Vaidu Baumila Austrijoje vykusiame konkurse pasirodė kaip pritariamasis vokalistas. Šį kartą atlikėjas į sceną žengia vienas ir tvirtina, kad laukė šio momento.

„Tai yra viena iš priežasčių, kodėl šiais metais aš nusprendžiau dalyvauti „Eurovizijoje“, nes visada sau sakydavau, jog daina privalo būti mano, ji privalo būti dalimi manęs, dalimi mano baimių ir džiaugsmų. Galvoje tai yra pirmasis mano bandymas „Eurovizijos“ scenoje, nors neatmetu ir prieš tai buvusių, nes jie tapo neatsiejama dalimi manęs per skaudžias patirtis kas būna, kai netiki savim ir neįdedi pakankamai darbo. Aš scenoje stoviu vienas, kitų dalyvių nėra, jie visi kantriai laukia savo eilės, o aš atėjau nugalėti! Ir galvoje jau laimėjau, nes užlipau ant scenos visavertis ir pasitikintis savo jėgomis“, – tvirtina dainininkas.

Jau šį šeštadienį atlikėjas Jurijus varžysis su dar vienuolika konkurso dalyvių dėl keturių kelialapių į nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finalą. Iki šiol pirmąjame etape daugiausiai žiūrovų balsų sulaukę Jurijus, nelinkęs spėlioti konkurso baigties ir teigia, kad šiuo metu koncentruojasi į kūrinio atlikimą į jo ištransliavimą.

„Nesu linkęs vertinti. Mano tikslas perteikti žiūrovams tai, ką noriu pasakyti. Labai malonu sulaukti tokio palaikymo ir tai įrodo, kad žmonės jaučia, kas yra kas. Tegul jie ir sprendžia“, – šypsodamasis teigia Jurijus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

aš portretas
Nežiūrėjau atrankų. Šįryt čia paskaičiau, paklausiau - Labai graži daina, tikrai. Malonu su tokia vykti į Izraelį. Jurijaus iki šiol nežinojau, fainas.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių