Quantcast

Eminemas pakurstė gandus apie susitikinėjimą su Nicki Minaj

  • Teksto dydis:

JAV reperis Eminemas sekmadienį per muzikos festivalį „Governors Ball“ Niujorke pakurstė gandus, kad susitikinėja su dainininke Nicki Minaj (Niki Minadž).

Ši reperių pora būtų gana netikėta. Vis dėlto Eminemo, daugiausiai įrašų per visą istoriją pardavusio reperio, formuluotės buvo pakankamai keistos, kad paliktų ir abejonių.

„Pasakysiu jums dalyką apie Nicki, kurio ji nė nežino“, – miniai pareiškė Eminemas.

„Mes susitikinėjam! – sušuko jis ir sulaukė žiūrovų džiaugsmo šūksnių. – Tai viskas, ką norėjau pasakyti. Ačiū, kad leidot man nusimesti tai nuo krūtinės.“

N. Minaj, viena įtakingiausių hiphopo moterų, apie santykius su Eminemu užsiminė praėjusio mėnesio pabaigoje, kai parašė posmą reperio YG dainai „Big Bank“ su žodžiais „pasakiau jiems, kad susitikau su Slim Shady (Slim Šeidi)". Slim Shady yra Eminemo alter ego.

Paskelbusi frazę socialiniame tinkle „Instagram“, N. Minaj sulaukė gerbėjo klausimo, ar iš tikrųjų susitikinėja su Eminemu, ir atsakė: „Taip.“

Tačiau neįprastai tiesus atsakymas išprovokavo socialinėje žiniasklaidoje kalbas, kad šie santykiai yra labiau vienas kito paerzinimai, o 45 metų Eminemas per ankstesnį koncertą šia tema nelabai norėjo kalbėti.

10-ajame dešimtmetyje išgarsėjęs Eminemas pasižymėjo audringu asmeniniu gyvenimu ir dainose moterims skirtais keiksmais. Jis dukart tuokėsi ir skyrėsi su savo mokyklos laikų meile iš Mičigano Kim Scott (Kim Skot).

Trinidade gimusi 35 metų N. Minaj pernai paskelbė nutraukusi dvejus metus trukusius santykius su reperiu Meeku Millu (Miku Milu).

Aštuntus metus rengiamame festivalyje „Governors Ball“ per tris dienas apsilankė maždaug 150 tūkst. žmonių. Tarp kitų pasirodžiusių atlikėjų yra rokeris Jackas White'as (Džekas Vaitas), repo žvaigždė Travisas Scottas (Trevisas Skotas) ir kylanti popmuzikos atlikėja Halsey (Holsi).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių