Quantcast

E. Petrausko žmona vėl ryžosi plastinei operacijai: vyras visiškai pritarė

  • Teksto dydis:

Boksininko Evaldo Petrausko žmona Goda vėl gulėsi ant plastikos chirurgų stalo. 

Šį kartą sportininko žmonai buvo atlikta pilvo plastika. „Darė nuo pilvuko ir šonų riebalų nusiurbimą ir riebalą panaudojo kitur“, – moteris savo patirtimi ir įspūdžiais dalijasi socialiniuose tinkluose. Anot jos, operacijos reikėjo, nes po dviejų gimdymų jai nepatiko vaizdas, kurį matė veidrodyje – liko per daug kabančios ir susiraukšlėjusios odos. 

„Jau labai norisi pamatyti pilvuką. Manau, kad greitai ir pamatysiu. Jaučiuosi, aišku, dar apsvaigusi, bet po truputį atsigaunu ir skausmelis bus didesnis“, – „Instagram“ rašė moteris. 

Paklausta, ar labai skauda po operacijos, Goda pasakojo: „Kai ateis gydytojas, paklausiu, kada čia prasidės tie skausmai. Tiesiog tempia, nemalonu ir silpna, tačiau neskauda. Tik bijau, kad naktį nugarą skaudės, nes taip buvo po pirmos operacijos.“

Ji teigė, kad tokios paslaugos kaina siekia 3,2 tūkst. eurų, bet kiekvienai pagal situaciją gali tekti skirtingai paploninti piniginę. 

Kaip į moters norą padailinti kūno linijas reagavo jos vyras? „Jis mane palaiko proto ribose. Dėl krūtinės iš pradžių sakė, kad jam gerai ir taip, bet po operacijos pasakė, kad labai gražu ir nieko praktiškai ten nesijaučia, kad būtų kas įdėta. Bet dėl pilvo iškart pasakė taip, darykis. Šito neužsportuosi. 100 proc. „už“, – rašė G. Petrauskienė.

Metų pradžioje moteris pasakojo ir apie krūtų padidinimo operaciją. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Spėjimas

Spėjimas  portretas
Gaila, smegenyse vingių skaičiaus nepadidino...nebeužteko pinigų...

...

... portretas
Abu kva,bet kam apie tokius rasyt??!!

Nu jo

Nu jo portretas
Na, nusisiurbei riebalus, papus isideaio, pilvo oda papjaustei, na ir dievas su tavim. Ko cia triubyt visai Lietuvai? Smegenu tai neisidesi, deja...
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių